Şeker’de sessiz bekleyiş

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbulda yaptığı transfer çalışmaları ile devam eden Konya Şekersporda bekleyiş devam ediyor. Teknik adam Kartal, transferi biten isimlerin açıklanacağını söyledi
Yeni sezonda da TFF 2. Lig’de yoluna devam edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’da transfer çalışmaları gizlilik içerisinde devam ediyor. Futbol Şube Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu, yönetim kurulu üyesi Selim Uysal ve Teknik Direktör İsmail Kartal’dan oluşan transfer komitesi İstanbul’da alınacak futbolcular için temaslarına devam ediyor.

Uzun süren sakatlığı nedeni ile yeni sezonda da verim alınamayacak olan kaleci Emrehan Ceylan ile yolların ayrılmasının ardından yeni bir kaleci için transfer çalışmalarını yoğunlaştıran transfer komitesi geçtiğimiz günlerde bir kaleci ile görüşme masasına oturdu. Ancak yapılan çalışmanın ardından her hangi bir isim açıklaması yapılmadı.

Yeşil-beyazlılar, büyük bir gizlilikle yürütülen transfer çalışmaları içerisinde defans, orta saha ve forvet için genç ve kaliteli isimlerle temaslarını sürdürüyor. İç transferde de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporuna göre hareket edecek olan yönetim kurulu bu çalışmalarını da önümüzdeki günlerde tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Öte yandan öncelikle iç transferi tamamlamak isteyen Şekerspor’un geçtiğimiz sezon takıma çok fazla faydalı olamayan ve yeni sezon yapılanmasında kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayıracağı gelen haberler arasında. Yeşil-beyazlılarda, kaleci Emrehan Ceylan, ilerleyen yaşları nedeniyle yeni sezonda verimli olamayacağı düşünülen Faruk Temel, Cem Baki ve Hakan Turan ile yeterli performansı gösteremeyen İskender Köksal ile yollarını kesin olarak ayıracağı kaydedildi. Konya Şekerspor’un sezon ortasında kiralık olarak renklerine dahil ettiği Murat Yılmaz ve Ferhat Yayla’nın da sezonun sona ermesiyle birlikte takımlarına döndüğü ve bu iki oyuncunun da yeni sezon için tekrar düşünülmeyeceği belirtildi. Konya Şekerspor’un iç transferi bitirdikten sonra dış transfer çalışmalarına başlayacağı ve nokta transferlerle 2009-2010 sezonuna güçlü bir şekilde gireceği açıklandı.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini söyledi. Henüz kesinleşen bir ismin bulunmadığını ve anlaşma sağlandığı takdirde bunu kamuoyuna duyuracaklarını ifade eden Kartal; “Yeni sezonda daha dinamik ve daha başarılı bir ekip olmak istediklerini söyledi. Bunun için gerekli çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz. Bünyemize ve takım yapımıza uygun futbolcuları en kısa zamanda renklerimize bağlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri