Şeker’de Sarıyer taktiği hazır

TFF 2. Lig 2. Klasman Gurubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, klasman grubunun ikinci yarısında üçüncü maçını kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer ile oynayacak.

Zorlu maçın hazırlıklarını günde yaptığı tek idmanla sürdüren yeşil-beyazlılar, dün öğleden sonra teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde yaptığı çift kalede teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Bugün yapacağı çalışma ile Sarıyer sınavının hazırlıklarını tamamlayacak olan Şekerspor, yarın sabah tesislerinde bir araya gelerek ter idmanının ardından kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Tepecik maçında aldığı galibiyetle moral bulan ve Eyüp yenilgisini unutturan yeşil-beyazılar, zorlu maçı kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmanın hesaplarını yapıyor.
Sarıyer maçında alacağı galibiyetle ikinci yarıda evinde ilk kez kazananın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda, Samet Gören’in sakatlığı devam ediyor. Tepecik maçında kaşı açılan ve 9 dikiş atılan Onur ise takımla birlikte çalışmalarına başladı. Öte yandan tepecik maçı öncesinde bir haftalık İstanbul kampı süresinde temsilcimiz Şekerspor’u tek üzen nokta başarılı futbolcu Murat’ın sakatlığı oldu. Tepecik maçının çalışmalarını Beşiktaş Ümraniye Tesisleri’nde yaptığı süre içinde karın ve kasık bölgesi arasında ağrı hisseden Murat’a sadece sporcularda görülen Pupis teşhisi konuldu. Uzun bir süre tedavi gerektiren hastalık nedeni ile Tepecik maçında forma giyemeyen Murat’ın tedavisi devam ediyor. Murat büyük ihtimale oynanacak Sarıyer maçında da yerini alamayacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, klasman grubunun ikinci yarısına iyi başlamadıklarını ancak geçtiğimiz hafta Tepecikspor maçında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını ifade eden Altıparmak; “Eyüp yenilgisinin telafisini bu maçta yaptığımızı düşünüyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçları kayıpsız tamamlayarak zirve yarışında yara almadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Şimdi önümüzde çok önemli bir Sarıyer maçı var. İkinci yarıda taraftarlarımızın önünde ilk galibiyetimizi almak ve iyi bir serinin başlangıcını bu maçta yapmak istiyoruz. Onun için bu maçta alacağımız galibiyet bizim için çok büyük önem taşıyor. Ekip olarak iyi durumda olduğumuz her fırsatta dile getiriyorum. Hazırlıklarımızı da moralli bir şekilde tamamladık. Tek hedefimiz kazanmak. Bunu başaracak gücümüz var ve benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam” diye konuştu.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Pazar günü oynayacakları zorlu Sarıyer sınavına tüm futbol severleri ve taraftarları davet etti. Alacakları galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış olacaklarının altını çizen Erence; “Eyüp yenilgisinden sonra iyi bir futbol ve iyi bir skorla Tepecik maçında haklı bir galibiyet aldık. Bu bize büyük moral oldu ve evimizde karşı karşıya geleceğimiz Sarıyer’i mağlup etmek istiyoruz. Alacağımız üç puan Tepecik galibiyetini daha da anlamlı kılacaktır. Çünkü bu maçla iyi bir serinin başlangıcını yapacağımızı düşünüyorum. Bunun için tüm camiamızın ve Konyalı futbol severlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu zorlu maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile güzel bir galibiyet alacağımızın inancındayım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri