Şekerde sarı alarm

Grubun yeni lideri Bozüyükspor ile karşılaşacak olan Şekerspor çalışmalarını sürdürüyor. Zorlu deplasmana 2 eksikle gidecek olan yeşil-beyazlılarda 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor

Grubun yeni lideri Bozüyükspor ile karşılaşacak olan Şekerspor çalışmalarını sürdürüyor. Zorlu deplasmana 2 eksikle gidecek olan yeşil-beyazlılarda 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Bilecik deplasmanında oynayacağı Bozüyükspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Dün Recep Konuk Tesisleri’nde teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde bir araya gelen yeşil-beyazlılar, zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirdi. Bugün yapacağı idmanla hazırlıklarına son noktayı koyacak olan Konya Şekerspor’da Bilecik yolculuğu yarın sabah başlayacak. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal kafile başkanlığında yola çıkacak olan yeşil-beyazlılar, Bilecik Grand Çalı Otel’de kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Zorlu deplasmandan puan yada puanlarla dönmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Bugsaşspor maçının faturası ağır oldu. Bu maçta kırmızı kart gören İlkay ve Fatih lider karşısında oynanacak olan maçta forma şansı bulamayacak. Ayrıca yine Bugsaş maçının ardından kasığında yırtık tespit edilen ve hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Özgür Çelik’in durumu henüz netleşmedi. Tedavisine devam edilen futbolcunun takımda yerini alıp almayacağı maç saatinde beli olacak. Sakatlığı nedeni ile Bugsaş maçında yer alamayan Bilal Aziz’in ise durumu iyiye gidiyor. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Bilal Aziz, teknik heyetin görev vermesi halinde Bozüyük maçında forma şansı bulabilecek.

Ligin ikinci yarısında istediği performansı bir türlü ortaya koyamayan ve üç haftada sadece iki puan alabilen yeşil-beyazlılarda 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Konya Şekerspor’da Ertan Koç, İshak Çakmak, Mehmet Balban, Ömer Ali Şahiner ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Bozüyükspor maçında sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler ve ligin 22. haftasında oynanacak olan Turgutluspor maçında forma şansı bulamayacak. Bir an önce ligin alt sıralarından kurtulmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda teknik heyet, başarılı futbolcuları kart görmemeleri konusunda uyardılar.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’in 21. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Tamamı 19 Şubat Pazar günü saat 13.00’de oynanacak olan maçlar ise şöyle: 21. hafta maçları: Bozüyükspor-Konya Torku Şekerspor, Bugsaş SporOfspor, KocaelisporAltay, İskenderun Demir Çelikspor-Yeni Malatyaspor, ÇorumsporBalıkesirspor, ŞanlıurfasporDiyarbakırspor, TepeciksporGaziosmanpaşa, TurgutlusporTokatspor.

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, eksiklerine rağmen iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Geride bıraktıkları üç haftalık periyotta iyi bir performans ortaya koymalarına rağmen şanssız puanlar kaybettiklerini ifade eden Çapanoğlu; “Ligin ikinci yarısına nokta transferler yaparak iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Ancak olumsuz şartlar nedeni ile Şekerspor’un beklenen patlamayı yapamadığını ve kabuğunu kıramadığını düşünüyorum. Bu hafta sonu oynayacağımız Bozüyük maçında alacağımız sonuçla tüm olumsuzlukları geride bırakacağımızı düşünüyorum. Biz teknik heyet olarak futbolcularımıza bu konuda güveniyoruz. İnşallah Konya’ya istediğimiz ve hak ettiğimiz bir sonuçla döneriz” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri