Şeker’de parola galibiyet

Alanyaspor karşısında aldığı şok yenilgi ile kan kaybeden Şekerspor, Denizli maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Temsilcimizin hedefi zorlu deplasmanda moral bulmak
Türkiye 2. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele veren Konya Şekerspor hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar Recep Konuk Tesislerinde Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde sezonun 3. hafta maçının hazırlıklarına devam ediyor. Sahasında oynadığı ilk maçta yenilgi ile tanışan Konya Şekerspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor maçını kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.
Şuana kadar oynadığı iki maçta  bir beraberlik bir de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip ilerleyen haftalara daha moralli girmek için deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor maçından galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Yeni sezona genç bir kadro ile başlayan Şekerspor’un Alanyaspor karşısında gol yollarında sıkıntısı çektiği yeşil-beyazlı taraftarların gözünden kaçmadı.
Hafta sonu grubun puansız takımı Denizli Belediyespor’a konuk olacak Konya Şekerspor Alanya spor maçında yaptığı hataları yapmak istemiyor. Teknik direktör İsmail Kartal yapılan antrenmanlarda oyuncularını sık sık uyarıyor. Futbolcuların ise gün geçtikçe morallerinin düzeldiği ve deplasmanda oynayacakları Denizli Belediyespor maçına daha iyi konsantre olmaya başlamaları teknik heyet ve yönetimi memnun ediyor. Puansız Denizli Belediyespor karşısında zorlanmak istemeyen Konya Şekerspor çalışmalarını yaptığı teknik ve taktik çalışmalar ile sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin deplasmanda oynayacağı Denizli Belediyespor maçının programı ise bugün belli olacak.
Alanyaspor karşılaşmasından gereken dersleri çıkardıklarını ifade eden Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, “ Alanyaspor karşısında beklenmedik bir sonuç aldık. Ancak lig yeni başladı ve bu puan kayıplarının illaki telafisi olacaktır. Bu yenilgiyi kafamızdan atarak hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Denizli Belediyespor maçına konsantre olmalıyız. Asıl bundan sonra bizim için zorlu bir maraton başlıyor. Önümüzdeki haftalar içinde kupa maçı dahil 5-6 tane maç oynayacağız.
Takım içinde birkaç eksiğimiz var. Transfer döneminde almayı çok istediğimiz oyuncular oldu ancak kısmet olmadı. Ekonomik anlamda kulübün bütçesini sarsmamak için almadık. Elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularıma gereken uyarıları yaptım. Dış sahada oynayacağımız Denizli Belediyespor maçında kendilerinden bekleneni vereceklerinden eminim. Futbolcularımın antrenmandaki performanslarından memnunum. İnşallah Pazar günü oynayacağımız zorlu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri