Şeker’de parola 3 puan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Lige Adana Demirspor beraberliği ile başlayan, Eyüpspor’u 4-0 ve Pursaklarspor’u 5-0 mağlup ederek 7 puanla liderlik koltuğuna oturan yeşil-beyazlılar, ligin 4. haftasını da kayıpsız atlatarak yoluna devam etmek istiyor.

Yaptığı moralli antrenmanlarla sıkı bir çalışma periyodu içerisine giren Şekerspor, Fethiye maçınınhazırlıklarını dün sürdürdü.  Şekerspor’da Pursaklarspor maçında sakatlanan ve dikiş atılan Barış ile Muhammet Reis’in oynayabilecek durumda oldukları, arka adalesinde çekme olan Süleyman’ın durumunun ise netlik kazanmadığı öğrenildi. Bu üç oyuncu dışında herhangi bir sakat oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlıların sahası tam hazır olmadığı için Fethiyespor ve Altay maçlarını BŞB Atatürk Stadında oynayacağı belirtildi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Konya Torku Şekerspor, Fethiyespor maçı hazırlıklarına dün Cumhuriyet sahasında devam etti. Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Biz zayıf güçlü rakip ayrımı yapmıyoruz. Fethiyespor maçı da bunlardan birisi, kazanacağız” dedi. Konya Torku Şekerspor yarın BŞB Atatürk Stadı’nda oynayacağı Fethiyespor maçı için hazırlıklara dün Cumhuriyet sahasında devam etti. Oldukça coşkulu geçen idmandan önce bir açıklama yapan teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Bu sezona çok iyi bir başlangıç yaptık ve şu anda grubun lideriyiz. Ancak, bunu sezon sonuna kadar sürdürmemiz gerekir. Ligde ve kupada tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle hazırlanıp, galibiyet için çıkacağız. Ligde oynayacağımız Fethiyespor maçı çok önemli, çünkü aynı puana sahip takipçimiz olan rakibimiz yenip bir adım öne geçmenin hesaplarını yapıyoruz. Oyuncularımın antrenmanlarda gösterdikleri performanstan çok memnunum. Çumra ve Kızılcahamam kamplarında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi, lig maçlarında açıkça gösteriyoruz. Ziraat Türkiye Kupası’nda da geçtiğimiz sezonun üzerinde bir başarı yakalamayı hedefledik. Göztepe’yi saf dışı bıraktıktan sonra, bir başka İzmir takımı Altay ile Çarşamba günü kritik bir maç yapacağız. Bu maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Ama önce Fethiyespor maçını düşünmek durumundayız, Altay maçı için daha sonra tekrar bir değerlendirme yaparız” ifadelerini kullandı.

Konya Torku Şekerspor’da Pursaklarspor maçında kafalarına darbe alan Barış ve Muammet Reis’in tamamen iyileştiği belirtilirken, arka adalesinde sakatlık bulunan Süleyman’ın Fethiyespor karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi. Rakibiyle aynı puana sahip olan ve averajla lider durumda bulunan yeşil-beyazlılar bu karşılaşmayı kazandığı takdirde bu durumu puan farkına dönüştürecek. 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri