Şeker’de öncelik iç transfer

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yeni sezon çalışmalarına dün yaptığı yönetim kurulu toplantısı ile start verdi.

Dün saat 17.00’de kulüp binasında Yavuz Erence’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, küçük bir ameliyat geçiren yönetim kurulu üyesi Kamil Çomak’ın dışında tüm yöneticiler katıldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Erence’nin oluşturduğu listede eski yönetim kurulu üyeleri Selim Uysal Sefa Çağlayan ve Veysel Yarar yer almazken, bu isimlerin yerine Tarhan Oğuz Ünlüer, Semih Namal ve Doğan Akın yeni yönetim listesinde yer almıştı.
Yönetim kurulu, yaptığı toplantıda ilk olarak yeşil-beyazlıların önümüzdeki sezon hedeflerini belirledi ve görev dağılımını yaptı. Ardından transfer komitesini belirledi. Belirlenen isimler önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak. Şekerspor, yeni sezonda yapılması gerekenleri de karara bağladı.
Toplantıda ayrıca geçtiğimiz sezonda futbol ve diğer branşların raporları incelendi. Geçtiğimiz sezonda nelerin yapıldığı ve önümüzdeki sezonda nasıl çalışmalar yapılacağı konusu masaya yatırıldı. Yapılan olan bu çalışmalar neticesinde oluşturulan komite, hem transfer hemde teknik adam konusunda yeni sezonda izlenecek olan çizgiyi belirleyecek.
Şekerspor’un başarılı teknik adamı Mehmet Altıparmak, yeni sezonda da Şekerspor’un başında olmak istiyor. Şekerspor’un iyi bir kulüp olduğunu ve birçok başarının altına imzasını atacağına inandığını belirten Altıparmak; “Önümüzdeki hafta içinde yönetim kurulunun yapacağı toplantıların ardından taşların yerine oturacağına inanıyorum. Şu ana kadar kendileri ile bir görüşmemiz olmadı ancak birlikte çalışmamız icap ettiğinde görevimizi seve seve yaparım. Dana öncede söylediğim gibi Şekerspor’da yarım kalan bir şampiyonluğu tamamlamak hepimize onur verir” diye konuştu.
Yeni sezonda daha başarılı bir ekip oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda 12 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Öncelikle iç transferi bitirip ardından dış transfere yönelecek olan Şekerspor’da sözleşmesi sona eren ve geçtiğimiz sezonda takımda kiralık olarak forma giyen isimlerle, yönetimden çıkacak karara göre masaya oturulacak.
Yeşil-beyazlılarda sözleşmesi sona eren futbolcular ise şunlar: Anıl Abanoz, Gökhan Caba, Gürsel Yaprakçı, Hasan Engin Ekler, Onur Akbay, Serkan Silan, Turgay Koyuncu, Ziya Aydın, Samet Gören. Ayrıca temsilcimizde Samet Maviş Sivasspor’dan,  Abdullah Apak Karabük’ten ve Murat Gürbüz Erol Manisa’dan kiralanmıştı. İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Cafercan Aksu, Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban, Kadir Demirel, Gökhan Solak, Muhammet Reis, Bahadır Sekizkardeş ve Ahmet Önay ise takımda sözleşmesi devam eden futbolcular.
Yeni sezon çalışmalarının Şekerspor adına oldukça yoğun bir tempoda geçeceğini ifade eden Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence: “Yeni sezonda daha güçlü bir Şekerspor ile yola çıkmayı hedefliyoruz. Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturacak ve ardından futbolcularımızla masaya oturacağız. Yeni sezonda daha güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. Tek düşüncemiz. Bu sezon yaşadığımız sıkıntıyı yaşamamak ve Şekerspor’un anlının akı ile daha büyük hedeflere koşmasını sağlamak. Şekerspor camiasının ve Konya’nın başarısı için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri