Şeker'de kongre heyecanı

Konya Şekerspor olağan genel kurulunu bugün gerçekleştirecek

Konya Şekerspor olağan genel kurulunu bugün gerçekleştirecek. Şeker Fabrikası Sosyal Tesisleri’nde yapılacak olan kurul saat 17.30’da başlayacak. Yeni sezon çalışmaları ise kongre sonrası şekillenecek.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, olağan genel kurulunu bugün gerçekleştirecek. 1 Haziran’da yapılması planlanan ancak salt çoğunluğun sağlanamaması ile bugüne ertelenen kongre Şeker Fabrikası Sosyal Tesisleri’nde, saat 17.30’da yapılacak. Şekerspor yapılacak genel kurul sonrası yeni yönetimle çalışmalarına başlayacak. Temsilcimiz, gerçekleştirilecek kongrenin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek.

Yeşil-beyazlılarda mevcut bulunan 12 kişilik yönetim kurulu üye sayısı ise bugün yapılacak olan oturumun sonunda artırılacak. Yönetim kurulu sayısının kaça çıkacağı ve kimlerin yönetime dahil edileceği ise kongre sonrası açıklanacak. Başkan Erence’nin yeniden güven tazelemesi beklenen kongrede değiştirilmesi planlanan yönetim kurulunda bulunan isimler ise şunlar: Yavuz Erenece, Dede Ülker, Muhterem Küçüktongur, Fahrettin Cankurt, Abdullah Kocabaş, Mehmet Çınar, Mehmet Loraslı, Semih Namal, Kamil Çomak, Tarhan Ünlüer, Fatih Hıdıroğlu ve Necati Batı. Yönetimde yapılacak olan değişikliklerin çalışmalarını büyük bir sessizlikle sürdüren Şekerspor’da yeni yönetime girecek isimler konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Ayrıca yeşil-beyazlılarda transfer hareketliliği ise yine kongre sonrası şekillenecek. Öncelikle teknik adam konusunda açıklamalar yapması beklenen yönetim kurulu ardından transfere hız kazandıracak. Konyaspor’un da yakından ilgilendiği transferin gözde isimlerinden Ömer Ali Şahiner’in transferi ise yine kongreden sonra belli olacak. Geçtiğimiz hafta içinde Ömer Ali ile ilgilenen kulüplerden Kardemir Demir Çelik Karabükspor, 500 bin TL ile satışından Şekerspor’a pay verme teklifi sundu. Karabük, yeni yaptığı teklifte ise bu payı yüzde 15’e kadar çıkardı. Şekersporlu yönetim kurulunun Sivasspor ve Konyaspor’un teklifine daha sıcak bakmasının ardından Karabük yeni bir taktikle temsilcimizin kapısını bir kez daha çaldı. Karabük son teklifinde yeşil-beyazlılara yaptığı tekliflere iki de futbolcu takası ekledi.

Transferlerin kongreden sonra netlik kazanması beklenirken bazı isimlerle görüşüldüğü ve prensip anlaşmasına varıldığı gelen haberler arasında. Şekerspor’un Ünyespor’dan sağbek Taner Arı ile her konuda anlaşırken, resmi imzaların gelecek günlerde atılması bekleniyor. Yeşil beyazlılar kaleye takviye yapmanın peşinde. Akın Vardar ile temaslarını sürdüren ve takımda kalmasını arzulayan yeşil beyazlılar, eski kalecileri Ziya ile de görüşmelere başladı. İki kalecinin birbirinin alternatifi olmayacağını, iki file bekçisinin de kadroya katılarak kale noktasında sıkıntı yaşamak istemediği belirtilen Şekerspor’da Ziya ile temaslar devam ediyor. Konya Torku Şekerspor kalesinde yaşanan sıkıntılar sonrasında bir anda kendini 1. Kaleci olarak bulan yeşil beyazlıların genç file bekçisi Ahmet Sabri Fener’e ise Bank Asya 1. Lig takımlarının talipli olduğu iddia edildi. Genç yaşına rağmen gösterdiği performans beğeni toplayan oyuncunun peşinde olan kulüplerin ilerleyen günlerde yeşil-beyazlılara resmi teklifleri ulaştırması bekleniyor. Şekerspor yönetimi ise oyuncuyu kiralık olarak göndermeyi planlıyor. 

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri