Şeker’de izin bitiyor

Konya Torku Şekerspor’da iki günlük izin bugün sona eriyor.
Yeşil-beyazlı ekip 2 Ağustos’ta ikinci etap hazırlık kampı için toplanacak. Konya Torku Şekerspor ikinci etap hazırlıklarına Kızılcahamam Patalya Otel’de devam edecek. Kampı değerlendiren Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “İlk etap kampımızı tamamladık. İyi bir kamp süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Yoğun bir tempoda çalıştık. Oyuncularımıza iki gün izin verdik. Kamp boyunca hazırlık maçı oynayamadık. Kampın son gününde Antalya A2 takımı ile bir hazırlık maçı yaptık. Bu karşılaşmada denemeye tabi tuttuğumuz oyuncuları görmek istedik. Bu maçla birlikte yönetime gerekli raporları sunacağım. Gidecekler ve kalacaklar belli olacak” diye konuştu.

Sezonu Adana Demirspor maçı ile açacak Şekerspor’da saha yenileme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin açılış maçını deplasmanda oynaması ise Recep Konuk Tesislerinde yapılan yenileme çalışmalarına biraz daha zaman kazandıracak. Ancak yapılan çalışmaların eylül ayı içerisinde bitmesi bekleniyor. Eğer ligin ikinci haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak Şekerspor’da yenileme çalışmaları bitmez ise yeşil-beyazlı ekip ilk maçını Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynayacak.

İkinci etap kamp çalışmalarında çok fazla hazırlık maçı oynamayı düşündüklerini ifade eden Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “ Çumra’da iyi bir kamp geçirdiğimizi söyleyebilirim. Ancak hazırlık maçı oynama imkanı bulamadık. İnşallah Kızılcahamam kampımızda yoğun bir şekilde hazırlık maçları oynamayı planlıyoruz. Yaklaşık iki hafta gibi bir süre Patalya Otel’de hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Yapılan transferler ile daha da iyi olduğumuzu düşünüyorum. İkinci etap çalışmalarımızı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Sezona deplasmanda başlayacağız. Ekip olarak belli bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için rakip ayrımı yapmadan her türlü engeli aşmak için çalışmalıyız. Sonuçta bu karşılaşmalar bir şekilde oynanacak. Biz bu durumun avantaj mı? Yoksa dezavantaj mı? Diye değerlendirmesini yapmak yerine hedefimize odaklanmalıyız diye düşünüyorum. İnşallah Konya Torku Şekerspor için hayırlı olur.sezon boyunca biz işimize bakacağız. Ancak şunun altını çizmek istiyorum. Yeni sezonda taraftarımıza ihtiyacımız var.sahamızdaki maçlarda onları yanımızda görmek istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için onların da desteğine ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

TFF 2. lig’de Şekerspor’un da yer aldığı kırmızı grupta ilki hafta maçlarının programı şöyle. Pursaklar-Fethiyespor. Adana Demirspor-Şekerspor. Ofspor-Balıkesirspor. Eyüpspor-Pendukspor. Çanakkale Dardanel-Trabzon. Telekomspor-Elazığspor. Tarsus İY-Tokatspor. Şanlıurfaspor-Kocaelispor. Belediye Vanspor-Sakaryaspor.

Şekerspor, ligde, ilik yarıdaki maçlarının 9’unu içi sahada, 8’ini ise deplasmanda oynayacak. Yeşil-beyazlılar, Adana Demirspor maçıyla deplasmanda açacakları ilk yarı perdesini, iç sahada Ofspor maçıyla kapatacaklar. Şekerspor, ilk yarıda; 6 ve 7. haftalarda üst üste içi sahada Belediye Vanspor ve Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Fikstür gereği, ligin iddialı takımlarından Eyüpspor, Pursaklarspor, Balikesirspor ve Kocaelispor’u ilk yarıda konuk edecek olan temsilcimiz, deplasmanda ise Adana Demirspor, 1461 Trabzon, Sakaryaspor, Tarsus İdmanyurdu ve Çanakkale Darnanelspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

TFF 2. Lig fikstürü geçtiğimiz günlerde belirlendi 18 takımlı 2 ayrı gruptan oluşan TFF 2. Lig'de yeni sezon 29 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 16 Ocak'ta başlayacak TFF 2. Lig'de normal sezon, 8 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalardan sonra her grubun birincisi olan 2 takım doğrudan TFF 1. Lig'e yükselecek. Her iki grupta 2., 3., 4., ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF'nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri