Şeker’de ikinci etap başladı

Konya Torku Şekerspor’da Kızılcahamam kampı başladı. yeşil-beyazlı ekip ikinci etap hazırlıklarına Kızılcahamam Patalya Otel’de devam edecek.
İkinci etap kamp çalışmalarında çok fazla hazırlık maçı oynamayı düşündüklerini ifade eden Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “ Çumra’da iyi bir kamp geçirdiğimizi söyleyebilirim. Ancak hazırlık maçı oynama imkanı bulamadık. İnşallah Kızılcahamam kampımızda yoğun bir şekilde hazırlık maçları oynamayı planlıyoruz. Yaklaşık iki hafta gibi bir süre Patalya Otel’de hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Yapılan transferler ile daha da iyi olduğumuzu düşünüyorum. İkinci etap çalışmalarımızı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Sezona deplasmanda başlayacağız. Ekip olarak belli bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için rakip ayrımı yapmadan her türlü engeli aşmak için çalışmalıyız. Sonuçta bu karşılaşmalar bir şekilde oynanacak. Biz bu durumun avantaj mı? Yoksa dezavantaj mı? Diye değerlendirmesini yapmak yerine hedefimize odaklanmalıyız diye düşünüyorum. İnşallah Konya Torku Şekerspor için hayırlı olur. Sezon boyunca biz işimize bakacağız. Ancak şunun altını çizmek istiyorum. Yeni sezonda taraftarımıza ihtiyacımız var.Sahamızdaki maçlarda onları yanımızda görmek istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için onların da desteğine ihtiyaç duyuyoruz” dedi. Sezonu Adana Demirspor maçı ile açacak Şekerspor’da saha yenileme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin açılış maçını deplasmanda oynaması ise Recep Konuk Tesislerinde yapılan yenileme çalışmalarına biraz daha zaman kazandıracak. Ancak yapılan çalışmaların eylül ayı içerisinde bitmesi bekleniyor. Eğer ligin ikinci haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak Şekerspor’da yenileme çalışmaları bitmez ise yeşil-beyazlı ekip ilk maçını Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynayacak. Yeni sezonda iki gruptan oluşan TFF 2 Lig’de Konya Torku Şekerspor kırmızı grupta mücadele edecek. 29 Ağustosta başlayacak sezonun ilk haftasında ekip Adana Demirspor deplasmanına gidecek.

ADANA DEMİR ŞEKER’DEN ÇEKİNİYOR

Rakip Adana Demirspor’da ise teknik direktör Soner Tolungüç, Gerede kampının çok sağlıklı geçmediğini ifade eden Tolungüç, "Gerede kampı pek sağlıklı geçmedi. Fazla oyuncu denediğimiz için hayli kalabalıktık ve istediğimizi yapamadık. Zira, Gerede kampına çok oyuncu gelip ve gitti. Burada da karar aşamasını geride bırakıp hızlı karar verip hızlı davranarak oyuncularımızın hepsini yakından görme fırsatı bulduk. Sistemimize kimin faydalı olacağını tespit ettik. Neyse ki 10-12 arkadaşımızı fizik olarak hazır duruma getirdik. İstediğimiz gibi olmadı ve buna da şükür

demek gerekir.. Zira, çok zorlu bir maratona başlayacağız. Her bir maçımız final havasında geçecek. Konya Şeker maçı önemli ise Balıkesirspor, Ofspor maçları da o kadar önemli. Farklı bir takım olmak istiyoruz. Bunu hissettirmek de istiyoruz. Başkanımız Mustafa Tuncel, tüm eksikliklerimizi gidermeye çalışıyor. Yönetimimize de Başkanımız Mustafa Tuncel, nezdinde teşekkür etmek istiyorum."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri