Şeker’de hazırlık sınavları başlıyor

TFF 2. Lig 3. klasman grubunda birincilik mücadelesi yapacak olan Şekersporda önceki gün başlayan Belek kampı sürüyor.
Topkapı Palas otelde konaklayan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar günde çift antrenmanla sürdürülüyor. Sabah ve öğlen olmak üzere çift idmanla başlayan yeşil-beyazlılar da morallerin iyi ve oyuncularımızın istekli olmaları Teknik Direktör İsmail Kartal’ı mutlu etti. Takımda sakat oyuncunun bulunmadığı ve yeni transferlerin ise form durumlarının ikinci yarı hazırlık kampından sonra istenilen düzeye çekileceğini belirten İsmail Kartal hazırlık döneminde de 3 takımla hazırlık maçı oynanacağını kaydetti.
Ligde, özellikle iç sahada kaybettiği puanlarla ilik iki taktım arasına giremeyerek play-off şansını iyi kullanamayan temsilcimizde Fatih, Muhammet Akıncı ve kaleci Gürsel’e kulüp bulmaları önerilirken, kadro 5 yeni oyuncuyla takviye edildi. 1 ocak’ta, bir haftalık izinin ardından Belek’e giderek kampa giren ve günü tek çalışmayla geçiren Şekerspor’da, önceki gün ve dün sabah kondisyon ve öğleden sonra da teknik-taktik olmak üzere çift antrenman yapıldı. Yeşil-beyazlılar, bugün ve yarın da çift antrenman yapacaklar. Şekerspor yöneticileri, kamp kadrosunda eksik bulunmadığını, çalışmalara tüm futbolcuların katıldığını açıkladılar.
Şekerspor‘da, Belek’te yapılacak özele maçların programı da netleşmeye başladı. Alınan bilgilere göre, temsilcimiz 8 Ocak Perşembe günü Kocaeli Körfez Belediyespor ile karşılaşacak.  Şekerspor, 10 Ocak Cumartesi günü de Bank Asya 1. lig takımlarından Karabükspor ile mücadele edecek. Yeşil-beyazlılar, 3. hazırlık maçını da 12 Ocak Pazartesi günü Pendikspor ile oynayacaklar. Bu arada, iki özele maç yapılması için de çevredeki takımlarla görüşmeler sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri