Şekerde hareketli günler

Şekerspor Pazartesi gününden itibaren transfer çalışmalarına hız verecek
Şekerspor Pazartesi gününden itibaren transfer çalışmalarına hız verecek. Yurt dışından dönen Kulüp Başkanı Yavuz Erence yönetim ile bir araya gelerek transfer politikası ve gelecek sezonun planlamasını yapacak

Konya Şekerspor, dış transfer çalışmalarına başladı. Yurt dışından dönen Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence yönetim ile bir araya gelerek transfer politikası ve gelecek sezonun planlamasını yapacak.  Ligin sona ermesi ile birlikte uzun bir müddet suskun kalan yeşil-beyazlılar iç ve dış transferde bazı isimlere ise daha önce imza attırmıştı.
Konya Torku Şekerspor Pazartesi gününden itibaren transfer çalışmalarına hız verecek. İç transferde şu ana kadar bir hayli mesafe kat eden, dış transferde ise üç oyuncuyla el sıkışan yeşil-beyazlı ekipte yapılacak toplantı sonrası takımda kalacak ve dış transferde alınacak oyuncularla ilgili olarak görüş alışverişinde bulunulacak. Yönetim kendi hazırladığı listeyi Altınay’a verirken, deneyimli teknik adam da alınmasını istediği oyuncular hakkında bilgi verecek. Konya Torku Şekerspor daha önce iç transferde kaleci A.Melih, Mehmet Balban ve Yusuf’la sözleşme uzatmış, Çorumspor ve Beypazarı Şekerspor’dan da üç oyuncu ile prensip anlaşmasına varmıştı. 27 Haziran’da yapılacak olan seçmelerde beğenilen oyuncular ise, teknik direktör Metin Altınay’ın görüşleri doğrultusunda kadroya dahil edilecek. 
Konya Şekerspor’un iç ve dış transferde anlaşma sağladığı isimler  şu şekilde İç transferde golcü Murat Dilek ile yeniden anlaşan yeşil-beyazlılar, Mehmet Balban ve Yusuf Akyel’in sözleşmelerini birer yıl uzattı. 1989 yılında Afyonkarahisar’da doğan genç oyuncu futbola da Afyonkarahisar Demirspor’da başladı. Yusuf Akyel ise 1991 Çorlu doğumlu. Genç oyuncu 2001 yılında Çorluspor’da amatör olarak futbola başladı.  2010-2011 sezonu başında Konya Torku Şekerspor’a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı. 31 mayıs itibari ile sözleşmesi biten oyuncu Şekerspor ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yusuf Akyel sezon boyunca 8 maçta forma giydi. Genç yetenek Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş’a karşı şık bir gol atmıştı. Akyel oynadığı sekiz maçta 2 de sarı kart gördü.Konya Torku Şekerspor dış transferde de daha önce Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı Şekerspor’dan da Özgür Çelik ve Hüseyin İriç ile prensip anlaşması yaptı. Önümüzdeki günlerde flaş transferlere imza attırmak isteyen yeşil-beyazlılar şimdi de Karşıyaka’nın ön liberosu Olgay Coşkun ile temas halinde.  Tecrübeli futbolcuyu renklerine kazandırmak isteyen Şekerspor’un kesin anlaşma sağladığı futbolcuları Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin dönmesiyle birlikte açıklaması bekleniyor
YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI UZATILDI 
Konya Torku Şekerspor Kulüp yönetimi her yıl düzenlediği yaz spor okulları organizasyonunu bu yılda yaparak alt yapısına yeni yetenekler kazandırmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlı yönetim Yaz spor okulları kayıtlarını gelen yoğun istek üzerine 27 Hazirana kadar uzattığını açıkladı. Kulüpten yapılan yazı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “bünyemizde açılacak olan yaz spor okulları kayıtlarını yoğun katılımın olması nedeniyle kayıtları 27 haziran Tarihine kadar uzatılmıştır.  1998-99-2000-2001-2002 ve 2003 doğumlu çocuklar kulübe müracaat ederek yaz spor okullarına kayıt yaptırabileceklerdir. Ayrıca alt yapı için seçmeler de 25 Haziran cumartesi günü Şehit Muharrem Samur Sahasında yapılacaktır 1994-95-96-97 doğumluların katılabileceği seçmeler Saat 15.00’te başlayacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri