Şeker’de Göztepe hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 19. haftasında kedi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Akhisar maçının ardından bu hafta sonunu bay geçecek olması ile birlikte izin kullanan ve Çarşamba gününden itibaren çalışmalarına devam eden temsilcimiz, günde tek idman yapıyor. Dün öğleden sonra teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde tesislerinde bir araya gelen temsilcimiz yaptığı çift kale maçta Göztepe karşılaşmasının provasını gerçekleştirdi. Bugün ve yarın yapacağı idmanlarla çalışmalarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, Salı günü kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Manisa deplasmanından lider Akhisar ile berabere kalan ve kaçırdığı üç puana üzülen temsilcimiz tüm futbol severlerin beğenisini ve taktirini topladı. Önümüzdeki Çarşamba günü ligin köklü kulüplerinden Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz bu maçtan üç puan almanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde Göztepe maçı öncesinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Engin dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Zorlu hafta öncesinde hafif sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Muhammet Resi’in durumu ise iyiye gidiyor. Reis, görev verildiği takdirde Göztepe önünde forma şansı bulabilecek.
Lig’in köklü kulüplerinden Göztepe’yi mağlup etmenin hesaplarını yapan temsilcimiz Şekerspor’da zorlu maç öncesinde Cafercan, Şinasi ve Turgay sarı kart sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcular Göztepe karşısında sarı kart gördüğü takdirde ligin 20. haftasında deplasmanda oynanacak olan İstanbulspor maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak zorlu periyot öncesinde tecrübeli futbolcuları kart görmemeleri konusunda uyardı.
Öte yandan ligin kalan 4 haftasında Şekerspor’u birbirinden zorlu maçlar bekliyor. 18. haftayı maç yapmadan kapatacak olan temsilcimiz 19. haftada kendi saha ve seyircisi önünde kendisi gibi zirve mücadelesi veren Göztepe’yi konuk edecek. 20. haftada ligin alt sıralarında bulunan İstanbulspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek olan yeşil-beyazlılar 21. haftada ise orta sıralarda bulunan Tepecikspor’u ağırlayacak. Lig’in 22. ve son haftasında ise lige tutunmanın mücadelesini veren Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu zor periyodu kayıpsız atlatarak Play-Off hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri