Şekerde gözler transfere çevrildi

TFF 2.Lig 3.Grupta son hafta karşılaştığı Telekomspor ile 0-0 berabere kalarak grubu 4.sırada bitiren Şekersporda yönetim, klasman grubuna iddialı girebilmek için transfer çalışmalarına başladı.
Teknik Direktör İsmail Kartal’ın vereceği rapor doğrultusunda harekete geçecek yönetim ikinci yarıya güçlü girebilmek için kolları sıvadı. 18 kişilik kadroda hiçbir oyuncusu ile yollarını ayırmayı düşünmeyen teknik direktör Kartal’ın üç-dört takviyeyle ara transferi bitireceği ifade edildi. Kartal’ın listesinde hangi oyuncuların yer aldığı merak konusu olurken, Konyasporlu oyuncular Ferdi Başoda ve Uğur Yanıkdemir’in transferlerinde de belirsizlikler yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladı. Konyaspor’da yedek kulübesine mahkum olan Uğur’un Şekerspor’a verildiği, Ferdi Başoda’nın ise Şekerspor’da oynamaya sıcak bakmadığı belirtildi. Giray Bulak’ın kadrosunda düşünmediği Ferdi’nin Bank Asya takımlarından birini tercih etmek istediği bu konuda Konyaspor yönetiminden kolaylık beklediği ifade edildi. Geçtiğimiz yıl Kartal’da iyi bir performans sergileyen Uğur Yanıkdemir’in futbol oynamayı çok özlediği bu nedenle Şekerspor’u tercih ettiği bildirildi. Geçtiğimiz günlerde özellikle Uğur Yanıkdemir konusunda ısrarlı olan İsmail Kartal’ın Uğur’un transferine çok sevindiği, ikinci yarıda Uğur’u banko oynatmayı düşündüğü kaydedildi. Uğur ile birlikte Ferdi’yi de Şekerspor’da çok görmek isteyen tecrübeli çalıştırıcının bu transfer olmazsa alternatif isimlere yöneleceği bildirildi. Kartal’ın Konyaspor kalecisi İlker’den ise vazgeçtiği bildirildi.
MUHAMMET, FATİH VE ÜNAL KULÜP ARIYOR
Konyaspor’dan sezon başında mallığına alınan ancak sakat olduğu için şu ana kadar hiçbir resmi maçta forma giyemeyen Muhammet Akıncı, forma şansını iyi kullanamayan ve iki sefer kadro dışı kalan Fatih Özer ve kaleci Ünal Odabaşı kendilerine kulüp arıyor. Şekerspor’a geldiğinde kadro dışı kalan Fatih Özer’e yönetimin affetmesiyle forma veren İsmail Kartal, ardından bu oyuncuyu tekrar kadro dışı bırakmış Fatih ile beraber Ünal’ı kadroda düşünmediğini söylemişti. Konyaspor’dan Şekerspor’a büyük umutlarla gelen Muhammet ve Fatih şimdi kendilerine kulüp arıyor. Henüz oynayacak duruma gelmeyen Muhammet’in ve form düşüklüğü nedeniyle iki kez kadro dışı kalan Fatih Özer’in transfer dönemini iyi değerlendirerek futbol yaşamına devam etmek istedikleri kaydedildi.
İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak klasman grubunu lider bitirmeyi hedefleyen Teknik Direktör Kartal’ın kadroda kesinlikle sakat oyuncu bulundurmak istemediği ifade edildi. İkinci yarıda puan kayıplarına tahammülün olmadığı bir sürece gireceklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı bu nedenle transferde ince eleyip sık dokuyarak takımı en doğru takviyelerle güçlendirmek istediği bildirildi.
ŞEKER, İLK YARIYI MORALLİ BİTİRDİ
Lige sıkıntılı başlayan yeşil-beyazlılar 26 Kasım Çarşamba günü 4-4 biten Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından sonra ligin 6 haftalık periyoduna damgasını vurdu. Mersin maçından sonraki 5 haftada yenilgi yüzü görmeyen temsilcimiz bu maçların 4’ünü kazanırken, 1’inde ise sahadan eşitlikle ayrıldı. 16.haftada oynanan Mersin maçına çıkarken puan durumunda 14 puanla 10.sırada yer alan yeşil-beyazlılar klasman grubuna avantajlı girmekten çok uzak bir görüntüdeydi. Mersin İdmanyurdu önünde İsmail Kartal ilk galibiyetini alırken, yeşil-beyazlı oyuncular da adeta güzel günlerin habercisini verir gibiydi. Mersin İdmanyurdu ve Beykoz’un Play-Off biletini cebine koyduğu grupta, son haftalardaki yakaladığı çıkışla rakiplerini korkulu rüyası olan yeşil-beyazlılar şu anki durumda klasman grubunun bir numaralı favorisi. 3.Grubu lige kendisi gibi kötü başlayan Zeytinburnuspor’un hemen ardında 27 puanla 4.sırada bitiren yeşil-beyazlı camiada şimdi herkesin yüzü gülüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın vereceği rapor doğrultusunda transfer harekâtına başlayacak yönetim ikinci yarıdan oldukça umutlu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri