Şeker’de gözler Ofspor’a çevrildi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor Lig’in 16. haftasında geçtiğimiz gün Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya geldi.
 Zirvede yoluna kayıpsız devam etmek isteyen temsilcimizin hesapları çarşıya uymadı ve yeşil-beyazlılar, Yavuz İncedal’ın öğrencilerine 2-0 mağlup oldu. Şekerspor aldığı bu yenilgi ile Elazığspor’un Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup etmesi ile liderlik koltuğunu Elazığ’a bırakmış oldu. Yeşil-beyazlılar, 33 puanda kalırken, Lider Elazığ ise puanını 36’ya çıkardı.
Lig’in 16.haftasında ise birbirinden zorlu karşılaşmalar oynandı. Bir başka zirve hesabı yapan Adanaspor ise Fethiyaspor’u evinde 2-1 mağlup ederek puanını 26’ya çıkardı ve Şekerspor ile arasındaki puan farkını 7’ye indirdi. Zorlu haftada oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar ise şöyle.  HYPERLINK "javascript:popTeam(454)" Adana Demirspor  HYPERLINK "javascript:popMatch(430934)" 2-1  HYPERLINK "javascript:popTeam(638)" Fethiyespor,  HYPERLINK "javascript:popTeam(600)" Belediye Vanspor  HYPERLINK "javascript:popMatch(430932)" 0-0  HYPERLINK "javascript:popTeam(18)" Kocaelispor,  HYPERLINK "javascript:popTeam(456)" Dardanelspor  HYPERLINK "javascript:popMatch(430928)" 2-0  HYPERLINK "javascript:popTeam(2612)" Konya Şekerspor,  HYPERLINK "javascript:popTeam(557)" Eyüpspor  HYPERLINK "javascript:popMatch(430926)" 0-1  HYPERLINK "javascript:popTeam(7809)" Pursaklarspor,  HYPERLINK "javascript:popTeam(608)" Ofspor  HYPERLINK "javascript:popMatch(430931)" 1-2  HYPERLINK "javascript:popTeam(659)" Pendikspor,  HYPERLINK "javascript:popTeam(582)" Ş. Urfaspor  HYPERLINK "javascript:popMatch(430927)" 1-2  HYPERLINK "javascript:popTeam(16)" Elazığspor,  HYPERLINK "javascript:popTeam(458)" Sakaryaspor  HYPERLINK "javascript:popMatch(430933)" 1-0  HYPERLINK "javascript:popTeam(564)" Tokatspor,  HYPERLINK "javascript:popTeam(583)" Tarsus İdmanyurdu  HYPERLINK "javascript:popMatch(430929)" 3-0  HYPERLINK "javascript:popTeam(2387)" 1461 Trabzonspor 2-0,  HYPERLINK "javascript:popTeam(565)" Türk Telekom  HYPERLINK "javascript:popMatch(430930)" 1-1  HYPERLINK "javascript:popTeam(1648)" Balıkesirspor.
Çanakkale deplasmanından moralsiz dönen yeşil-beyazlılar, Lig’in 17. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ofspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın ardından dünü izinli geçiren yeşil-beyazlılar, Ofspor maçının hazırlıklarına bugün Saat 14’30’da yapacağı tek idmanla başlayacak. Yeşil-beyazlılarda Çanakkale maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Onur dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca sakatlıkları uzun süredir devam eden ve ilk yarıyı kapatan Zafer Biryol ve Bahadır Sekizkardeş, takımda yerlerini alamayacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Çanakkale’nin kendilerinden daha iyi oynadığını ve galibiyeti hak ettiğini söyledi. Her ne kadar maç 0-0’ken iki pozisyonlar bulsalar da kazanmayı Çanakkale’nin daha çok istediğini ifade eden Altıparmak; “Üç gün önce müthiş mücadele eden takım sahada yoktu. Bunu bir iş kazası olarak değerlendiriyorum. Bizler maç maç düşünen insanlarız. Bu maçı unutup derhal Ofspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Futbolun içinde bunlar var ama şimdi olmamalıydı. Yapacağımız birşey yok. Bizim sahaya çıkıp tüm rakiplerimizi kendi bileğimizin gücüyle yenmekten başka şansımız yok. Dahası diğer rakiplerimizin gözü bizim üstümüzde, bizi yenmek için bileniyorlar. Dardanel maçında da öyle oldu, ancak onları haklı galibiyetleri nedeniyle kutluyorum” dedi.
DARDANELSPOR GALİBİYETE SEVİNİYOR
Temsilcimiz Şekerspor’u evinde 2-0 mağlup eden Dardanelspor’da, uzun bir aradan sonra gelen galibiyetle yüzler gülmeye başladı. Teknik direktör Yavuz İncedal, yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra gelen galibiyetin kendileri için çok iyi olduğunu söyledi. Galibiyetin, çok ihtiyaçları olduğu bir dönemde geldiğine işaret eden İncedal, “Bir de bu galibiyeti grup liderine karşı almışsanız bundan daha büyük bir mutluluk olmaz. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Grubun favori gösterilen, iyi futbol oynayan lider takımını yendik. Bizim amacımız inanın her maç 3 puan” dedi. İncedal, bu futbolcu kadrosunun çok iyi çalışarak, daha iyi noktalara geleceğine inandığını belirterek, “Yalnız en büyük eksikliğimiz taraftarımızın olmayışı. Artık taraftarlarımız bu takıma sahip çıksın. Onları çok seviyoruz. Taraftarsız hiç bir şey olmaz. Bu galibiyet tüm camiaya hayırlı olsun. Bu takım gelecekte yapacakları için çok iyi mesajlar ve sinyaller verdi” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri