Şeker’de gözler Akhisar’a çevrildi

TFF 2. Lig 2. Grupta Mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekersporda Akhisar maçı hazırlıklarına Salı günü akşam yapılan tek antrenmanla başladı.

Sezon başından beri bir türlü şanssızlığını kıramayan ve henüz galibiyetle tanışamayan Konya Şekerspor, Sarıyer karşısında öne geçmesine rağmen yediği golle kaçan galibiyete yanıyor. Hafta sonu evinde Akhisar Belediye Gençlik Sporu ağırlayacak olan temsilcimiz, bu maçın hazırlıklarına Salı günü akşam Recep Konuk Tesislerinde yaptığı tek antrenmanla başladı. Üzerlerinde bir şansızlığın olduğunu iyi mücadele etmelerine rağmen maç kazanamamanın kendilerini üzdüğünü ifade eden Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Ligin başından buyana mücadeleci bir oyun sergiliyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Gerek sahamızda, gerekse deplasman maçlarında çok iyi oyunlar ortaya koymamıza ve birçok pozisyon bulmamıza rağmen, bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Eyüp maçında direklerden dönen toplardan sonra, bu kez de Sarıyer maçında son dakika golüne kurban gittik.Üzerimizde bir şanssızlığın olduğunu düşünüyorum. Bir kez galibiyetle tanışabilsek, gerisinin geleceğine inanıyorum. Artık Sarıyer maçını unuttuk, Akhisar’la evimizde oynayacağımız maçı düşünüyoruz. İnşallah, bu maçta şeytanın bacağını kıracağız. Tüm taraftarlarımızı, bizi desteklemek üzere maça davet ediyorum. Onların vereceği destekle, güçlü rakibimizi yenerek sezon başında koyduğumuz hedef doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Bizi tek sevindiren husus, takımda sakat ya da cezalı oyuncumuzun olmamasıdır. Puan kayıpları için herkesten fazla üzgünüz” diye konuştu.

Konya Şekerspor, dün sabah ve öğleden sonra yaptığı çift idmanla Akhisar maçı hazırlıklarını sürdürdü. Temsilcimiz, grubun iddialı ekiplerinden olan rakibini yenerek şanssızlığını kırmak ve galibiyetle tanışmak istiyor.
Rakip Akhisar Belediye Gençlikspor ise lige iyi bir başlangıç yaptı. Oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Manisa temsilcisi maç eksiği ile 2. sırada yer alıyor. 5. haftayı maç yapmadan geçiren Akhisar Belediye Gençlikspor Şekerspor’un karşısına iki hafta dinlenmiş şekilde çıkacak. Konya Şekerspor ise rakibi karşısına yoğun maç temposu ve galip gelememe baskısı ile Akhisar Belediye Gençlikspor’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin tek düşüncesi ise bütün bu zorluklara rağmen rakibini yenerek yükselişe geçmek. Yönetim ve teknik heyet zorlu maç için gereken toplantıyı yaptı. Oyuncular da bu zorlu maçı kazanacaklarına inandıklarını söylediler.
Ligde yoğun bir mesai içinde olan Konya Şekerspor Akhisar maçından sonra ise kupa hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip Türkiye Kupası ikinci kademe maçında aynı grupta bulunduğu Turgutluspor ile oynayacak. Konya Şekerspor bu maçı ise 30 Eylül tarihinde deplasmanda oynayacak.  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri