Şekerde geri sayım başladı

Kupaya veda eden ve gözünü yeniden lige çeviren Konya Şekerspor, ikinci yarıya Tokatspor açı ile başlayacak.
Kupaya veda eden ve gözünü yeniden lige çeviren Konya Şekerspor, ikinci yarıya Tokatspor açı ile başlayacak. Hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan temsilcimiz kampa girerek maç saatini bekleyecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin ikinci yarısına kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tokatspor maçı ile başlayacak. Aldığı Fenerbahçe yenilgisi ile Türkiye Kupası’na veda eden ve evine dönerek lig hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar, Tokatspor maçının çalışmalarını bugün tamamlıyor. Dün yaptığı tek idmanla hazırlıklarına son noktayı koyan Şekerspor, bugün Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve sabah saatlerinde yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Konya Torku Şekerspor, ara transfer döneminde 14 oyuncu ile kadrosunu güçlendiren rakibini yenerek ikinci yarıya iyi bir giriş yapmak istiyor. Şekerspor-Tokatspor maçı yarın saat 13.30’da Recep Konuk Tesislerinde başlarken, müsabakayı Van bölgesi ulusal hakemlerinden İbrahim Halil İleri yönetecek. İleri’nin yardımcıları ise, Ömer Faruk Bakır ve Ali Etlikci. 4. hakem Kemal Mavi. Karşılaşmanın hakemi İleri, geçtiğimiz sezon 1-1 sona eren Elazığspor-Şekerspor maçında dördüncü hakem olarak görev yaptı. Ayrıca İleri, 2008 yılında 2-1 sona eren Beypazarı Şekerspor- Konya Şekerspor maçında yardımcı hakem olarak görev yaptı. İleri temsilcimizin ilk kez bir maçında orta hakem olarak düdük çalacak.
Öte yandan ikinci yarı için  kadrosunu Bilal Aziz, Erkam ve Necati ile güçlendiren yeşil-beyazlı temsilcimizde transfer çalışmaları da sürüyor. Temsilcimiz bir sağ kanat oyuncusunu daha renklerine bağlayarak transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor. Ayrıca Lig’in 16. haftası dün oynanan Ofspor-Gaziosmanpaşa ile start aldı. Ligde bugün ve yarın oynanacak olan maçların programı şöyle: Bugün: Pendikspor-Diyarbakırspor, Bugsaş-Balıkesirspor, Bozüyükspor-Yeni Malatya, Turgutluspor-Altay, Tepecikspor-Kocaelispor, Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelik. Yarın: Konya Şekerspor-Tokatspor.
Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu rakibin transfer yasağının kaldırılmasına tepki gösterirken, diğer yandan da çekinmediklerini belirterek, “Tokatspor’un transfer yasağı tam bizimle oynayacağı maç öncesi kaldırıldı ve tam 14 oyuncu takviyesi yaptı. Bunun büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Diğer rakiplerimiz Tokat’tan rahatça puanlarını aldılar, güçlü dönemleri bize denk geldi. Önemli değil, biz iyi bir takımız. Bunu da elenmemize rağmen Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında gösterdik. Tam kadro oynayan rakip, karşımızda zaman zaman zor durumlara düştü. Hatta oynatmamayı düşündükleri Alex’i bile oyuna soktular. Kupadan elenmemize üzülmüyorum, zaten bir hedefimiz yoktu. Bizim düşüncemiz, ligde başarılı olmak. Tokatspor maçını kazanıp, Konya Torku Şekerspor’un gücünü göstereceğiz” diye konuştu.
BURAK TAŞPINAR
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri