Şeker’de geri sayım başladı

Konya Şekerspor yeni sezon hazırlıkları için yapılacak kamp tarihini beklemeye başladı. Yeşil-beyazlı ekip iç ve dış transferde ise sona yaklaştı.
İç ve dış transferde sona yaklaşan Konya Şekerspor, sezonun açılış tarihi olan 10 Temmuz’u bekliyor. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Altıparmak 6 Temmuz’da Konya’ya dönerken futbolcularında 9 Temmuz akşamına kadar toplanması bekleniyor.

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Şekerspor, iç ve dış transferde sona yaklaştı. Şu an itibariyle herhangi bir oyuncu arayışı içerisinde olmadıklarını belirten yeşil-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yerli oyuncu fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi. Erence, “Konya Şekerspor adını duyan fiyat yükseltiyor. Zaten yerli oyuncu fiyatları ateş pahası, üstüne bir de fiyat yükseltince geri çekilmek zorunda kalıyorsunuz. Zaten bizim herhangi bir transfer ihtiyacımız kalmadı. Geçtiğimiz yılki başarılı kadromuzu koruduk, altyapıdan ise beş oyuncuyu A takımı kadrosuna dahil ettik. Birkaç genci daha altyapımızdan takviye olarak alabiliriz. Şimdilik dışarıdan oyuncu transferini düşünmüyoruz. Lig başlayıncaya kadar çok ihtiyacımız olursa, belki bir iki oyuncu daha alabiliriz. O zamana kadar fiyatlar da düşer diye düşünüyorum. Hedefimize gelince, Konya Şekerspor her zaman hedefli bir takım olmuştur. Beni tanıyanlar iyi bilir, öyle büyük konuşmayı sevmem. Her zaman temkinli ve tedbirli olmayı seçmişimdir. Sezon başından sonuna kadar sessiz ve derinden giderek, hedefimize ulaşmaya çalışacağız. İlk ve ikinci kamp dönemlerinin verimli geçeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Altyapıya büyük önem verdiklerini söyleyen Yavuz Erence, “Amacımız Konya’nın takımında Konyalı sporcular oynasın. Bu felsefe ile yola çıkarak öğrencilerin hem yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri amacı ile hem de yetenekli sporcuları kulüp bünyesine kazandırmak amacı ile yaz okullarımız çalışmalarını sürdürüyor. Katılımın geçen yıla oranla yoğun olması bizi sevindirdi. 100’ün üzerinde sporcu var. Yaz boyunca altyapı antrenörlerimiz sporcularla ilgilenecek. Yetenekli gördükleri isimleri kulübümüzün lisanslı futbolcusu yapacağız. Gürsel, İshak, Ömer Ali ve Abdullah gibi yeni yıldızlar yetiştirmeye devam edeceğiz. Hocamız yeni sezon hazırlık kampına alt yapıdan da birkaç oyuncu götürecek. İnşallah başarılı olurlar ve a takıma yükselirler” dedi.

Konya Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak 6 Temmuz’da, futbolcular ise en geç 9 Temmuz’da Konya’da toplanacak ve ilk dönem kamp çalışmaları için Çumra’ya gidecek. Arminia Bielefeld’in altyapısında forma giyen Hasan’la ilgiliyse herhangi bir gelişme olmadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri