Şekerde galibiyet hesapları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 8. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Çorumsporu konuk edecek
Hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Üst üste 4 hafta mağlup olan ve ardından teknik adam değişikliğine giden yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz hafta yeni teknik adam Mustafa Çapanoğlu ile Şanlıurfaspor deplasmanından bir puanla dönmeyi başardı. Yeşil-beyazlılar, yarın oynayacağı Çorumspor maçının taraftarlarının önünde kazanarak kötü gidişe dur emenin ve iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.
Konya Şekerspor’da Tepecik maçında kırmızı kart görerek iki maç ceza alan İshak Çakmak dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Çakmak, Çorum maçı ile cezasını tamamlayacak. Ayrıca lig öncesinde sakatlanan ve geçtiğimiz haftalarda hazırlıklarına başlayan Okan Koç’un durumunun iyi olduğu ve teknik heyetin görev vermesi halinde Çorum maçında forma giyebileceği belirtiliyor.
Ayrıca yarın ligdeki önemli sınavlarından birini verecek olan Şekerspor’un Çorumspor ile oynayacağı maçı Antalya bölgesi ulusal hakemlerinden Cihan Burgan yönetecek. Burgan’ın yardımcılığını Ayhan Endar ve Ahmet Ayaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Şenler. Şekerspor, oynadığı 7 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 4 yenilgi alarak 5 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip topladığı 5 puanla 14. sırada yer aldı. Rakip Çorumspor’un durumu da Şekerspor’dan farksız değil. 10. sırada yer alan Çorumspor’un 1 galibiyeti 3 beraberliği ve 3 yenilgisi bulunuyor. 6 puan toplayan rakip 10. basamakta yer alıyor. Çorumspor geçtiğimiz hafta sahasında Tokatspor ile 1-1 berabere kaldı.  
Öte yandan Beyaz Grup’ta 8. hafta karşılaşmalarının tamamı yarın oynanacak. 8. hafta maçlarının programı şöyle: 13.30 Diyarbakırspor-Altay (Diyarbakır Atatürk) 13.30 Gaziosmanpaşaspor-Kocaelispor (İstanbul Gaziosmanpaşa) 13.30 Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor (Tokat Gaziosmanpaşa) 13.30 Balıkesirspor-Yeni Malatyaspor (Balıkesir Atatürk) 13.30 Pendikspor-Tepecikspor (Pendik) 13.30 Ofspor-Şanlıurfaspor (Of İlçe) 13.30 BUGSAŞ Spor-Turgutluspor (Yenikent ASAŞ) 13.30 Konya Torku Şekerspor-Çorumspor (Recep Konuk Spor Tesisleri)
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yarın Çorumspor karşısında verecekleri önemli sınavda tüm taraftarlarını kendilerine destek olmaya çağırdı. Ligde zor günler yaşadıklarını ve bunları geride bırakmaları için camia olarak kenetlenmeleri gerektiğinin altını çizen Erence; “Üst üste aldığımız yenilgilerin ardından teknik heyet değişikliğine gittik ve yeni hocamız Çapanoğlu ile geçtiğimiz hafta önemli bir puan aldık. Bu haftada bunu devam ettirmek ve aldığımız bir puanın daha anlamlı olmasını sağlamak adına yarın Çorumspor’u kendi saha ve seyircimizin önünde mağlup etmek istiyoruz. Bunun için tüm camia olarak kenetlenmeye ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile istediğimiz galibiyeti alacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle için tüm sevenlerimizi ve Konya’yı bu zorlu sınavda yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri