Şekerde galibiyet hesapları

Ligin ikinci haftasında evinde Pendiksporu konuk eden ve eli boş gönderen yeşil-beyazlılar 3. haftada karşı karşıya geleceği Bugsaşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimizin tek hedefi gal

Ligin ikinci haftasında evinde Pendikspor’u konuk eden ve eli boş gönderen yeşil-beyazlılar 3. haftada karşı karşıya geleceği Bugsaşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimizin tek hedefi galibiyetle dönmek

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden yeşil-beyazlı, temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 3. haftasında Bugsaşspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Günde çift idman yapan yeşil-beyazlılar, bugün zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirecek. Yarın yapacağı çift idmanla hazırlıklarına son noktayı koyacak olan temsilcimizde Ankara seferi cumartesi sabah saatlerinde başlayacak. Zorlu deplasmandan evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan temsilcimizde önemli eksik bulunmuyor.

 

2. haftada 3 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 3 maçta da deplasman takımları galibiyet elde etti. Oynanan 2 maçta ise eşitlik bozulmadı ve takımlar haftayı 1’er puanla kapattı. Sezona Of deplasmanında aldığı beraberlikle başlayan Torku Şekerspor, ilk iç saha maçında ise ilk haftanın flaş takımı Pendikspor’u ağırladı. Güçlü rakibini her iki yarıda attığı gollerle 2-0 ile geçen yeşil-beyazlılar hem ilk galibiyetine ulaştı hem de zirveye bir adım daha yaklaştı. Ofspor’un fikstür gereği maç yapmadan geçtiği haftada 4-1 sona eren Balıkesirspor-Tepecik maçı en gollü maç olarak kayıtlara geçti.

 

Beyaz grupta ilk 2 hafta sonunda 6’şar puana ulaşan Balıkesirspor ve Bozüyükspor zirveyi paylaştılar. Balıkesirspor geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Tepecik’i 4-1 ile geçerken,  Bozüyük ise Gaziosmanpaşa’yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam ettiler. İki takım arasında averajı daha iyi olan Balıkesirspor liderlik koltuğunda yer aldı. 2. hafta alınan sonuçlar şöyle: Altay-Çorumspor: 3-0, Balıkesir-Tepecik: 4-1, Diyarbakır-Turgutlu: 2-2, G.O.Paşa-Bozüyük: 1-2, Kocaeli-İskenderun D.: 0-2, Torku Şeker-Pendik: 2-0, Tokatspor-Bugsaşspor: 0-0, Y. Malatya-Ş.Urfaspor: 0-1.

 

Konya Torku Şekerspor’un Teknik Direkötürü Metin Altınay, ilk iki haftada istediğimiz puanları aldık. Bunun yanında yeni bir ekip olmalarına rağmen iyi bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Altınay; “Yüzde 80’i yeni transferlerden oluşan bir takım ile sezona başladık ancak uyum sorununu kısa sürede atlattık. Grupta 7-8 takım şampiyonluğa oynuyor. Bu yıl grubumuzda çok zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Grubumuzda 7-8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Ancak takımımızın mücadele azmi bizim için umut verici. İyi futbol oynuyoruz. İlk haftalarda bizim için önemli olan biraz da skor. İki hafta sonunda 4 puan toplamak sevindirici. Gelecek günler için umutluyuz” dedi.

 

Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise kendi saha ve seyircileri önünde kazanmaktan mutlu olduklarını söyledi. Ayrıca takımın otaya koyduğu performansın gelecek adına kendilerine umut verdiğini ifade eden Erence; “Hedefimize ulaşmak için iyi bir ekip kurduk ve şu anki durum oldukça iyi. İnşallah uzun ve zorlu maratonda ağır yaralar almadan hedefimize doğru emin adımlar atmaya devam ederiz” diye konuştu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri