Şeker’de Fethiye provası bugün

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Yeşil-beyazlılar zorlu maçı kazanarak Turgutlu yenilgisinin telafisini yapmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yakalamak istiyor.

Dünü yaptığı tek idmanla kapatan yeşil-beyazlılar bugün Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelerek çalışmalarına devam edecek. Öğleden sonra teknik adam Altıparmak nezaretinde çift kale maç yapacak olan temsilcimiz, Fethiye maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını da gerçekleştirmiş olacak.
Fethiye maçını kazanarak yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda, geçtiğimiz gün oynanan Turgutlu maçında sarı kart sınırında olan Gökhan Caba’nın kart görmesi ile önemli bir kayıp yaşandı. Caba, Fethiye maçında forma giyemeyecek. Caba’nın dışında önemli bir eksiği bulunmayan yeşil-beyazlılarda, Muhammet Reis, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve Murat Gürbüz Erol sarı kart sınırında bulunuyor. Ayrıca sakatlığı devam eden ve düz koşulara devam eden Murat Gürbüz Erol’da Fethiye önünde forma giyemeyecek. Lig’in 8. haftasını maç yapmadan kapatacak olan yeşil-beyazlılarda, tecrübeli futbolcular kart gördükleri takdirde 9. haftada oynanacak olan Alanyaspor maçında forma şansı bulamayacak.
Turgutlu’ya mağlup olan yeşil-beyazlılar, 41 puanda kaldı ancak ligin 7. haftasına da averajla lider girdi. Denizli Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran Eyüpspor ise 41 puanla ikinci sırada yer aldı ancak, bir maç eksiği ile temsilcimiz karşısında avantajlı duruma geçti. Ayrıca ligin 6. haftasında gol yağmuru yaşandı. Dört maçta toplam 21 golün atıldığı haftada zirve mücadelesi veren takımlar farklı kazanmasını bildi.
Öte yandan temsilcimiz Şekerspor’un Fethiye önünde vereceği sınavla birlikte ligin 7. haftası zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Lig’de ikinci sırada bulunan Eyüpspor, kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor’u konuk edecek. Turgutluspor ise zire için mücadele eden bir başka takım Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkatleri çeken Sarıyer ise haftayı maç yapmadan kapatacak. 
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Turgutlu yenilgisinden gerekli dersleri çıkardıklarını söyledi. Bundan sonraki hedeflerinin daha çok mücadele ederek liderlik koltuğunda kalmak ve ligin sonunu bu şekilde getirmek olduğunun altını çizen Altıparmak; “Turgutluspor önünde kötü bir futbol ortaya koyarak aldığımız yenilgi bizi üzdü. Ancak önümüzde daha uzun haftalar var. Önemli olan 12 hafta sonra da aynı konumda olabilmek. Öncelikle klasman grubu maçları sonunda Play-off’lara kalan takımlar arasına ismimizi yazdırmak. Daha sonra da Bank Asya 1. Lig’e çıkmak için mücadele vereceğiz. Şu an bulunduğumuz yeri kaybetmemek ve daha iyi olmak için mücadele etmeliyiz. Camia olarak hedefe kilitlenip el birliği ile takımı hak ettiği lige taşımalıyız. Önümüzde kazanmamız gereken bir Fethiye maçı var. Bu maçı taraftarlarımızla birlikte kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bunu başarmak için elimizden gelen mücadele örneğin en iyisini sahaya yansıtacağız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri