Şeker’de Eyüp provası bugün

TFF 2. Ligde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, klasman grubunun ikinci yarısının ilk maçında hafta sonu Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.

Manisa yenilgisi ile Türkiye Kupası’nda gruptan çıkma şansını yitiren ve tamamen lige odaklanan Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Günde yaptığı tek idmanla çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Eyüp maçının provasını bugün yapacak. Öğleden sonra tesislerinde toplanacak olan temsilcimiz, teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde yapacağı çift kale maçta Eyüp maçının teknik ve taktiğini gerçekleştirecek.

Yarın yapacağı tek çalışma ile günü tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, tesislerinde kampa girerek Eyüpspor maçının saatini beklemeye başlayacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda bir galibiyet bir iki yenilgi alarak çeyrek finale çıkma şansını yitiren Şekerspor’da lige galibiyetle başlamanın ve şampiyon olarak Play-Off’lara katılmanın hesapları yapılıyor. Eyüp maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde devam ettiren yeşil-beyazlılar klasman grubu maçlarının ikinci bölümüne 29 puanla 3. sırada başlayacak. Temsilcimizin grubunda Turgutluspor 33 puanla lige zirvede başlarken, Alanyaspor ise 30 puanla 2. sırada mücadele edecek. Yeşil-beyazlılar, klasman grubunun ilk yarısında kıyasıya mücadele ettiği rakipleri ile şampiyonluk yarışı içerisine girecek.
Bir taraftan Eyüspor maçından alacağı galibiyetle lige iyi başlamanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar bir diğer taraftan da oldukça yoğun geçecek zorlu bir haftanın içinden anlının akı ile çıkmanın hesaplarını yapıyor. Hafta sonu Eyüpspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın ardından önümüzdeki Salı günü kupa maçlarının sonuncusunda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.
Hazırlıklarını üç puan parolası ile sürdüren yeşil-beyazlılarda İzmir’de tedavisi devam eden Samet Gören dışında önemli bir eksik bulunmuyor. U 18 Milli takımdan sakat dönen ve geçtiğimiz gün Manisa karşısında forma giyen Ömer Ali ise lig öncesinde performansı ile göz doldurdu. Öte yandan Manisa maçında yeni transferlerden Abdullah Apak, 90 dakika forma giydiği maçta performansı ile gelecek için umut verdi. Apak ara transfer döneminde Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan alınmıştı. Ayrıca Çaykur Rizespor’dan alınan Bahadır Sekizkardeş, Bucaspor’dan alınan Erman Özcan ise zorlu maçta forma şansı bulamadı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, klasman grubunun ikinci yarısı için hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Türkiye kupasında başarılı bir performans ortaya koyduklarını ve şimdi tek hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu ifade eden Altıparmak; “Hedefimiz mücadele etiğimiz 2. ligde şampiyon olmak ve Play-Off’a çıkarak Şekerspor’u Bank Asya 1. Ligi’ne taşımak. Lige verilen arayı iyi değerlendirdiğimizi ve yaptığımız takviyelerle daha güçlü bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşarak tüm Konya’yı mutlu edeceğiz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri