Şekerde 16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor vasat geçirdiği sezonun ardından yeni sezon için çalışmalarına başladı

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor vasat geçirdiği sezonun ardından yeni sezon için çalışmalarına başladı. Öncelikle Kongre yapacak olan Konya Torku Şekerkspor kongrenin ardından çalışmalarına başlayacak. Teknik adam konusunda Mustafa Çapanoğlu ile yola devam edecek olan yeşil-beyazlı ekipte 31 Mayıs itibari ile 16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. 16 futbolcunun içerisinde 6 futbolcu da kiralık olarak bulunuyor. Devre arasında Beşiktaş’tan Erkan Reşmen, Fenerbahçe’den Hasan Erbey, Karşıyaka’dan kaleci Necati Yılmaz, Boluspor’dan Orhun Öztürk ve Orduspor’dan Sinan Turan Şekerspor’a kiralık olarak gelen isimler oldu. Fatih Sandallı ise Anadolu Üsküdar’dan sezon başında kiralanmıştı. 31 Mayıs itibari ile 10 oyuncunun sözleşmesi bitiyor bu oyuncularla sözleşme yenilenmediği takdirde oyuncular bedelsiz serbest kalacak. Ömer Ali Şahiner’in içinde bulunduğu sözleşmesi bitecek oyuncuların isimleri şu şekilde: Akın Vardar, Ali Melih Özçelik, Bilal Aziz Özer, Eren Görür, Kemal Samet Özen, Mehmet Balban, Okan Koç, Tanju Yavuz, Özgür Çelik. Torku şekerspor’da 12 oyuncunun sözleşmesi ise devam ediyor. Sözleşmesi devam eden oyuncuların isimleri ise şu şekilde: Ahmet Önay, A. Sabri Fener, Can Demir Aktav, Ertan Koç, İshak Çakmak, Kenan Karışık, M. Cihat Kocatürk, Özhan Keskinkale, Rıdvan Sağlam, Uğur Bulut, Yusuf Akyel, Ümit Aydemir.

KADRODA 6 KONYALI TOP KOŞTURDU

Konya Torku Şekerspor bu sezon kadrosunda 6 Konyalı sporcu ile mücadele etti. Geride kalan sezonda kaleciler Ahmet Sabri Fener ve Ali Melih Özçelik, orta saha oyuncuları Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak ve Ahmet Önay Şekerspor formasını terletti. Konya Şekerspor’un altyapısından yetişen 1994 doğumlu Muhammet Cihat Kocatürk ise attığı imza ile bu yıl profesyonel oldu.

ÖMER ALİ GİDECEK

Şekersporun bu sezon en istikrarlı futbolcusu olan Ömer Ali Şahiner, Süper Lig takımlarının gözdesi oldu. Şahiner’in sözleşmesinin bitmesi ve bonservisinin elinde olması talibinin daha da artamasını sağladı. Karabük, Eskişehir, Sivas, Antalya ve Gençlerbirliği’nin kadrosunda görmek istediği genç isim Eskişehir’e göz kırpıyor.

Geride kalan sezonun başında Süper Lig ekipleri Bursaspor ve Antalyaspor’un transfer listesinde olan başarılı futbolcu Ömer Ali Şahiner, bu transfer döneminin de en gözde futbolcularından birisi. 31 Mayıs 2012 tarihinde sona sözleşmesi sona erecek olan Ömer Ali Şahiner’i Karabük, Eskişehirspor, Sivasspor, Antalyaspor ve Gençlerbirliği renklerine bağlamak için mücadele ediyor. Bu takımlar arasında Kardemir Demirçelik Karabükspor ve Eskişehirspor, Şekerspor ile Ömer Ali’ye resmi teklifi yapan ilk takım oldu. SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri