Şeker zirveyi değiştirdi

Uzun bir aradan sonra Şanlıurfaspor maçında bir puan alan Şekerspor, sıralamada 14. sıraya düşerken, zorlu haftada zirveyi değiştiren takım oldu. Bozhüyükspor bir haftanın ardından yeniden lider oldu
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 7. haftasında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Haftaya lider giren Şanlıurfaspor ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılar, aldığı bu sonuçla güçlü rakibini liderlik koltuğundan indirirken, 13. sırada girdiği haftayı bir sıra gerileyerek 14. sırada tamamladı. Haftaya temsilcimizin bir basamak altında giren Diyarbakırspor, Kocaelispor’u 3-0 mağlup ederek averajla yeşil-beyazlıların bir sıra üzerine çıktı.
Ligin 7. haftasına lider giren Şanlıurfaspor, aldığı beraberlikle ligin zirvesinden inerken, Bugsaşspor’u 2-1 mağlup eden Bozhüyükspor, 18 puanla bir hafta aradan sonra yeniden zirveye oturdu. Şanlıurfaspor’un puanı ise 17. Altay ile 1-1 berabere kalan Balıkesirspor ise zorlu haftada zirveyi yakalama şansını iyi değerlendiremedi ve 16 puanla 3. sırada yer aldı. Aldığı beraberlikle puanını 15’e çıkartan Altay ise zirve yarışından kopmamış oldu.
Ligin 7. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: 7. hafta sonuçları: Bozüyükspor 2-1 Bugsaş Spor, Turgutluspor 0-1 Pendikspor, Tepecikspor 1-0 Ofspor, Şanlıurfaspor 0-0 Konya Torku Şekerspor, Çorumspor 1-1 Tokatspor, İskenderun Demir Çelikspor 1-0 Gaziosmanpaşa, Kocaelispor 0-3 Diyarbakırspor, Altay 1-1 Balıkesirspor. 8. hafta maçları: Konya Torku Şekerspor–Çorumspor, Ofspor–Şanlıurfaspor, Pendikspor–Tepecikspor, Bugsaş Spor–Turgutluspor, Balıkesirspor-Yeni Malatyaspor, Diyarbakırspor–Altay, Gaziosmanpaşa–Kocaelispor, Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor.
ŞEKERSPOR- ŞANLIURFASPOR MAÇINDA GERGİNLİK
Öte yandan ligin 7. haftasına, Şanlıurfaspor ile Şekerspor arasında oynanan maçın ardından çıkan gerginlik damgasını vurdu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Şanlıurfaspor taraftarları karşılaşmanın  hakemlerine yönelik tepkiler verdi. Sahaya inmeye çalışan bir taraftar, özel güvenlik görevlilerince dışarı çıkarıldı. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılan olaylar, stadyumun dışında da devam etti. Dağılmaları yönündeki uyarıları dikkate almayan ve polise taş atan bazı taraftarlara polis biber gazıyla müdahale etti. Bu sırada, Yunus Kaya adlı bir taraftar ile bir basın mensubu da sıkılan gazdan etkilenince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılan olayda birkaç kişi gözaltına alındı. Yaşanan gerginlik esnasında bir polis aracıyla stadyumun girişindeki danışma bürosunun camları atılan taşlardan zarar gördü.
MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri