Şeker zirveye yaklaştı

Şekerspor 29 hafta maçında Sakaryasporu 1-0 yenerek puanını 58e yükseltti

30. haftada deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönmek

 

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor sezonun 29 hafta maçında geçtiğimiz sahasında Sakaryaspor’u konuk etti. Şampiyonluk yarışından kopmamak için mücadele eden yeşil-beyazlılar zorlu rakibin 1-0 yenerek puanını 58’e yükseltti. Temsilcimiz, Elazığspor’un Belediye Vanspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalması 5 puanlık farkın 3’e inmesini sağladı.

 

Aldığı galibiyetle moral bulan Şekerspor, ligin 30. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Dünü izinli geçiren yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Şanlıurfa maçını deplasmanda kazanmanın hesaplarını yapan Şekerspor, Elazığ’ın Play-Off hesapları yapan Tokat karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.

 

Sezon başından buyana Elazığspor ile amansız bir zirve mücadelesi veren yeşil-beyazlı sezon sonunun yaklaştığı haftalarda puan kaybı yaşamak istemiyor. Ligde son beş haftaya girildi. Şekerspor 2 maçı sahasında oynarken kalan 3 maçını ise deplasmanda oynayacak. 30. hafta maçında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip diğer 2 deplasman maçında ise Türk Telekomspor ve Ofspor’a konuk olacak.  Şekerspor sahasında ise Tarsus İdmanyurdu ve Dardanelspor ile oynayacak. Elazığspor ise 30. hafta Tokatspor’a konuk olacak. Bordo-beyazlı ekip 31. haftada sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak.  Sezonunun 32. haftasında ise Sakaryaspor deplasmanına konuk olacak. Elazığ ekibi 33. hafta sahasında Şanlıurfaspor’u konuk ederken sezonun son maçında ise Tarsus İdmanyurdu deplasmanına gidecek. Bu maçlar şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini ispatlar nitelikte.

 

SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

 

Konya Torku Şekerspor’da Kadir Özcan’ın cezası nedeniyle maç sonu açıklamayı Antrenör Erdoğan Özyuva yaparken, sonucun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Özyuva sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Biz bu ligin en üst seviyedeki takımlarından bir tanesindeyiz. Elazığspor ve Tokatspor maçında kaybettiğimiz puanları kaybetmemiş olsak şu an bile lider olabilirdik. Amacımız kalan maçlarda galibiyetlere ulaşarak Play-Offlar’a kalmadan bir üst lige çıkmak istiyoruz. Gördüğünüz gibi bu gün de 3–4 net pozisyondan yararlanamadık maalesef. Kaçırdıklarımızın yüzde 50’sini atsak her maçımız farklı skorlarla biterdi. Sonuç olarak biz yarışın sonuna kadar elimizden geleni yapıp hedefe ulaşacağız.”

 

ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ

 

Yeşil beyazlıların genç oyuncularından Anıl Abanoz önemli bir üç puan aldıklarını belirterek sezon sonunda hedefe ulaşmak istediklerini ifade etti; “Bizim için en önemeli maçlardan bir tanesiydi. Çok ciddi bir maçtan galip ayrılmanın haklı gurunu yaşıyoruz. İl yarıda güzel işler yaptık ancak ikinci yarıda skoru koruma amaçlı istemeden de olsa geriye çekildik. Elimizden gelenin en iyisini yaparak zirveye ulaşmak istiyoruz. İnşallah da bunu gerçekleştireceğiz. Biz artık kimseye bakmıyoruz sadece kendi işimizi yapıp şampiyonluğa ulaşacağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri