Şeker zirvenin keyfini yaşıyor

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda evinde konuk ettiği Telekomsporu Şinasinin attığı gollerle geçen temsilcimiz Şekerspor, galibiyetin coşkusunu yaşıyor.

Grupta Pazar günü oynanan maçlarda Kırşehirspor’un evinde Zeytinburnuspor’u 4-0 mağlup etmesiyle liderlik koltuğuna oturan yeşil-beyazlı temsilcimiz kalan 11 haftada bu koltukta kalmayı planlıyor. Telekom maçından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada hedef büyüten Teknik Direktör İsmail Kartal’ın “bundan sonra yolumuz Play-Off maçlarıdır” açıklaması ve yeşil-beyazlı oyuncuların birbirine kenetlenmesi de camianın Bank Asya hedefine iyiden iyiye kenetlendiğini gösteriyor. Bir günlük aranın ardından Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Etimesgut Şekerspor maçının hazırlıklarına dün çift idmanla başlayan temsilcimizde oyuncuların idmanda oldukça neşeli oldukları bildirildi.

Yeşil-beyazlılarda Zeytinburnuspor maçı sonrası PFDK tarafından 3 maç cezaya çarptırılan Emirhan, Etimesgut  Şekerspor maçıyla cezasını dolduracak. Temsilcimizde Emirhan dışında eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor.
ERENCE: GALİBİYETLE GÜCÜMÜZÜ KANITLADIK
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Telekomspor galibiyetiyle grupta her türlü dengeyi değiştirebilecek güçte bir takım olduğumu gösterdik” dedi Liderlik koltuğuna oturmanın sevincinin bambaşka olduğunu vurgulayan Erence, “Önemli olan bundan sonrası o koltukta kalabilmek ve sezon sonunda ipi göğüsleyebilmek. Biz eninde sonunda lider olacağımızı, zirveye çıkacağımızı hissediyorduk. Bu Telekom galibiyetiyle bize nasip oldu. Önümüzde şimdi uzun bir yol var. Grupta kalan 11 maçta da bu performansı sergileyerek Play-Off’a gitmek istiyoruz. Biz daha önce “alacağımız sonuçlar bizi Play-Off’a götürürse dur demeyiz” dedik. Bizim için artık yepyeni bir yol, Bank Asya yolu açılmıştır. Bu hedefi bundan sonra daha ciddi düşünüyoruz. Kadromuz buna müsait. Oyuncularımızın bu hırsının sezon sonunda bize başarıyı getireceğini düşünüyorum” dedi.
Erence, Şinasi’nin attığı gollerle ilgili olarak da şunları söyledi:
Şinasi çok özel bir oyuncu. Zaten Şekerspor’a ne kadar bağlı olduğunu, mücadelesiyle attığı gollerle gösterdi. İki hafta önce Zeytinburnuspor karşılaşmasında eleştirileri kesinlikle hak etmedi, sonradan oyuna girdiği bir maçta da kendisini ispat etti. Demek ki Şinasi kendisini bu maça çok iyi hazırlamış. Kendisini kutluyorum
KARTAL: AYNI TEMPOYU SÜRDÜRMEK ZORUNDAYIZ
Türk Telekom galibiyetiyle Şekerspor’un başında 8.kez üç puanla tanışan Teknik Direktör İsmail Kartal, grubu birinci bitirip Play-Off’lara kalmak için aynı tempoyla devam etmek zorunda olduklarını söyledi. Grupta iç ve dış saha diye bir ayrıma inanmadığını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Böyle oynamaya devam edersek hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Kalan 11 haftada liderliğimizi sürdürmenin hesaplarını yapacağız. İyi çalışıyoruz, oyuncularıma güvenim tam. Umarım sezon sonunda gülen taraf biz oluruz. Biz içerde ve dışarıda kazanan bir ekibiz. Bu performansımızı kalan haftalara taşırsak önümüz açık” dedi
ŞEKER, TELEKOM’U İLK KEZ YENDİ
Daha önce Klasman Grubu’nda oynadığı maçlarda Telekomspor’a dişini geçiremeyen yeşil-beyazlılar, 2-0’lık galibiyetle rakibini ilk defa mağlup etmiş oldu. Daha önce oynanan iki maçta sahadan 1-1 ve 0-0’lık skorlarla ayrılan temsilcimiz, üçüncü kez karşılaştığı rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu. Üç takımın veda edeceği ligde 31 puanda kalan Telekom ise kendini ateşe attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri