Şeker Zeytinburnuna hazır

TFF 2. Lig 3. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Zeytinburnuspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak.

TFF 2. Lig 3. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Zeytinburnuspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak ve maç saatine kadar kampa girecek. Yeşil-beyazlı ekip kazanıp, çıkışını sürdürmek istiyor Pazar günü saat 13.30’da Atatürk Stadında start alacak olan Konya Şekerspor-Zeytinburnuspor futbol müsabakasını Şanlıurfa bölgesi klâsman hakemlerinden Niyazi İzgören yönetirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Uğur Alptekin ve Halil Çağlayan yapacak. Etimesgut maçında yakaladığı çıkışı devam ettirmek ve sezon başında önlerine koyduğu hedeften kopmamak için antrenmanlarına devam eden temsilcimizde, kadro dışı kalan Önder Yılmaz, Fatih Özer, Ünal Odabaşı ve sakatlığı süren Muhammet Akıncı dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor.

 

Zeytinburnuspor’u yenerek Etimesgut galibiyetinin tesadüf olmadığını göstermek istediklerini belirten Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Ligin başından beri, iyi bir takım olduğumuzu hep söyledik. Yaşadığımız bazı şanssızlıklar sonucu, istediğimizi alamamış olmak kötü takım olduğumuz anlamına gelmez. Son haftalarda daha iyi oynuyoruz ve deplâsmanda kazanarak moral bulduk. Bundan böyle puan kaybına tahammülümüz kalmadı. İçeride ve dışarıda kazanıp, hızla üst sıralara doğru tırmanacağız. Zeytinburnuspor’u yenerek, Etimesgut galibiyetine bir anlam katmış oluruz. Şu anda takımda herhangi bir eksik bulunmuyor. İnşallah, sahadan üç puanla ayrılan taraf Konya Şekerspor olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Etimesgut galibiyetinden önce son olarak Maltepespor’u 2–0 mağlup eden temsilcimizde Teknik Direktör İsmail Kartal da Şekerspor ile ilk kez kazanmanın sevincini yaşadı. Etimesgut maçından önce yeşil-beyazlılarla 6 maça çıkan bu karşılaşmalarda rakip filelere 8 gol atarak kalesinde 10 gol gören tecrübeli çalıştırıcı, Etimesgut Şekerspor ile galibiyet hasretine son verdi. Yeşil-beyazlılara ilk geldiği gün “bu benim takımım değil, bu sezon ligde kalıp önümüzdeki sezon kendi kadromu kurup ligde üst sıraları hedefleriz” diyen Kartal’ın galibiyete çok sevindiği, ilk yarıyı en az puan kaybıyla kapatarak devre arasında yönetime transfer raporu sunacağı kaydedildi. Devre arasını iple çeken İsmail Kartal’ın yönetime transfer listesi sunacağı ve alınacak oyuncularla önümüzdeki sezonun takımını kurmayı planlandığı ifade edildi. 

 

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pazar günü oynayacakları Zeytinburnu maçını kazanmak istediklerini söyledi. Son iki haftada takımın ortaya koyduğu performansın kendisini memnun ettiğini ifade eden Kartal; “Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi bir futbol orta koymak ve ilk yarıyı en az kayıpla atlatmak istiyoruz. Etimesgut maçında yakaladığımız galibiyeti daha anlamlı kılmak için Zeytinburnu maçından mutlaka galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Takım olarak iyi yoldayız. Mersin karşısındaki mücadele ve Etimesgut Şekerspor karşısında alınan sonuç gelecek haftalara umutla bakabileceğimizi gösteriyor” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri