Şeker, Zeytinburnu’na bileniyor

TFF 2.Lig 3.Grupu lider bitirerek Play-Offlara katılmaktan başka bir şey düşünmeyen temsilcimiz Şekerspor, Alibeyköysporu 3-0 mağlup ederek önemli bir virajı kayıpsız dönmeyi başardı.

Bu galibiyetiyle puanını 50’ye yükselten yeşil-beyazlılar en yakın rakibi Telekomspor ile arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Bu galibiyetle Play-Off için kenetlenen yeşil-beyazlılar kalan 5 maçın 2’sini içerde, 3’ünü deplasmanda oynayacak. Önümüzdeki hafta Zeytinburnuspor ile ligdeki en kritik karşılaşmasına çıkacak temsilcimiz, 15.haftada evinde Maltepespor’u konuk edecek. 16.haftada Türk Telekom ile deplasmanda, 17.haftada evinde Etimesgut Şekerspor ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar ligi İstanbulspor ile deplasmanda oynanacak maçla noktalayacak.

Alibeyköyspor maçından sonra 19 Nisan Pazar günü saat 14:30’da Zeytinburnuspor mesaisini ara vermeden başlayan yeşil-beyazlılarda oyuncuların idmanlarda oldukça neşeli ve hırslı olduğu bildirildi. Kırşehir deplasmanında sarı kart gördüğü için Alibeyköyspor sınavında forma giyemeyen Sacit Serkan Erok, Zeytinburnuspor deplasmanında forma giyecek. Sacit Serkan ve İskender’in yanı sıra yeşil-beyazlılarda sarı kart sınırında bulunan Emirhan, Emrehan, Cem Baki ve Şinasi Zeytinburnuspor deplasmanı öncesi Teknik Direktör İsmail Kartal, tarafından uyarıldı. Zeytinburnuspor maçına büyük önem veren tecrübeli çalıştırıcının yol kazası yaşamamak için oyuncularından dikkatli olmalarını istediği öğrenildi. Öte yanda kasığında rahatsızlıkları bulunan ve tedavi için İstanbul’a giden Ferhat Yayla ve Kenan Başkan’ın 3-4 hafta takımdan uzak kalacağı belirtildi.
KARTAL: GALİBİYET 1 MAÇLIK KREDİ GETİRDİ
Alibeyköyspor karşısında iyi futbol oynadıklarını, bunun karşılığını 3 golle aldıklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal, “Bu galibiyetle oyuncularımız Play-Off’u ne kadar çok istediklerini göstermiş oldular. Zeytinburnuspor’un son dakika İstanbulspor ile berabere kalması da bizim için ayrı bir moral oldu. Zeytinburnu maçı grupta dengeleri değiştirmesi açısından önemli bir karşılaşma. Karşılaşmaya galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz. İstanbul’dan puan ya da puanlarla döndüğümüz takdirde yolumuz açık. Alibeyköyspor galibiyeti bize kalan 5 haftada 1 maç kaybetme kredisi getirdi. Bu grupta her takım birbirini içerde dışarıda yenebiliyor ve çok zorlu maçlar oynayacağız. Bunun için 1 maç kaybettiğimiz taktirde de yolumuzun açık olacağını düşünüyorum” dedi.
FARUK: BANK ASYA İÇİN İNANIYORUZ
Alibeyköyspor karşısında birçok pozisyondan yararlanamayan ancak sergilediği mücadeleyle taraftarın sevgisini kazanan tecrübeli oyuncu Faruk Temel, Bank Asya 1. Lig’e yükseleceklerine inandıklarını söyledi. Alibeyköyspor karşısında ciddi bir karşılaşma çıkardıklarını ve rakiplerini önemseyerek galip geldiklerini vurgulayan Faruk, şunları söyledi:
“Önümüzde 5 maç var. Biz Bank Asya hedefine inanıyoruz işimizi ciddiye alıyoruz, idmanlarda ciddi çalışıyoruz. Rakibimiz kim olursa olsun her maçı önemseyerek sahaya çıkıyoruz. Alibeyköyspor’u çok ciddiye aldık, ilk dakikalarda gelen goller bunu gösteriyor. Kalan 5 final maçını kazanarak önce Play-Off’lara oradan da Bank Asya’ya yükseleceğimize inanıyorum. Takımda bu hedefe inanmayan oyuncu yok, inancımızı çalışmamızla birleştirerek başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri