Şeker, Zeytinburnu’na bileniyor

TFF 2.Lig 3. Klasman Grubunda 5.hafta maçında Pazar günü Kırşehirsporu konuk edecek temsilcimiz Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarını Recep Konuk Tesislerinde tek idmanla sürdürüyor.

Temsilcimizde önceki gün başlayan hazırlıklara bütün oyuncular katıldı. Alibeyköyspor maçıyla liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşayan oyuncuların Konya’da oynanacak Zeytinburnuspor maçı için galibiyet sözü verdiği öğrenildi.

ÖMER ALİ’Yİ SİVASSPOR DA İSTİYOR
Önceki akşam katıldığı bir televizyon programında Ömer Ali transferini izleyicilerle paylaşan Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Ömer Ali’yi Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir takımlarından sonra Ankaraspor, Trabzonspor ve Sivasspor’un da istediğini söyledi. Ömer Ali’nin şu sıralarda İspanya’da milli takımda olduğunu, oyuncunun Konya’ya döner dönmez bu transferin netleşeceğine işaret eden Erence, “Ömer Ali’yi bugün versek gidecek. Önce Fenerbahçe ve Belediye takımı Ömer Ali’yi istiyordu. Hatta İstanbul Büyükşehir Belediyespor başkanı beni aradı “başkanım Ömer Ali’yi satmıyor musunuz” dedi. Daha sonra araya Ankaraspor, Trabzonspor ve Sivasspor da girdi. Sivasspor da bu transferde çok ısrarlı. Ortada çok büyük paralar dönüyor. Bu transferde İsmail hocamız bizim karar vermemizi istedi. Süreç uzayınca Ömer Ali’ye talip olan kulüp sayısı da arttı. Ömer Ali’nin İspanya’daki maçta ilk 11’de başarılı bir oyun çıkardığını öğrendim. Bu transfer oyuncumuz Konya’ya döner dönmez netleşecek. Ömer Ali konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmeyi düşünüyoruz” dedi.
ERENCE: LİDER KALMAK İSTİYORUZ
Erence, ligin son maçına kadar grup lideri olarak kalmak istediklerini söyledi. Bu sezon Bank Asya’yı hedeflemediklerini, bunun kamuoyunun beklentisiyle ortaya çıktığını vurgulayan Erence, “Biz önce bu ligi tanımak istiyoruz. Yola çıkarken bunu belirttik zaten. Kesinlikle her maçı kazanacağız, kazanmak zorundayız demiyoruz. Biz şu an için sadece TFF 2.Ligi yaşamak istiyoruz. Bu sene bu ligi bir görelim. Bakalım ne yapabiliyoruz, nasıl mücadele ediyoruz. Bunu görmek istiyoruz. Ama alacağımız iyi sonuçlar bizi Play-Off’lara taşırsa burada da Bank Asya için sonuna kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
FARUK: TAKIM OLARAK İYİYDİK
Kadro dışı bırakıldıktan sonra Mersin maçıyla formasına kavuşan ve bu maçtan sonra küllerinden yeniden doğarak attığı gollerle takımını sırtlayan Faruk Temel, takım olarak iyi bir günde olduklarını belirterek, kazanmayı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi. Yeni transferlerin her geçen gün daha iyi bir oyun sergilediğini ve takıma alıştığını kaydeden tecrübeli oyuncu, “İyi bir takım olduk. Her geçen gün daha iyi olarak sonuna kadar lider kalmaya çalışacağız. İlk yarıda iyi bir seri yakalamıştık. İkinci yarıda da bunun devamı geldi. Artık kolay kolay yenilmeyen bir takım olduk. Bu da oynayacağımız karşılaşmalara bizi daha farklı motive ediyor. Alibeyköyspor karşısında erken gol bulmamız işimizi kolaylaştırdı. Şimdi Zeytinburnuspor maçını düşünüyoruz. Bu maçı alarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.
GRUPTA ZİRVE HEYECANI İYİCE KIZIŞTI
Alibeyköyspor’u 2-0 mağlup ederek liderliğe yükselen Şekerspor’un grubunda zirve heyecanı her geçen hafta artıyor. Temsilcimiz Şekerspor ile birlikte 7 takım liderlik için mücadele verirken, Alibeyköyspor’un lige tutunması ise zora girdi.
Deplasmanda Kırşehirspor’u 2-1 ile geçen Kırıkkalespor çıkışını sürdürdü ve zirveye doğru tırmanışa geçti. Maltespor ile Etimesgut Şekerspor’un mücadelesinde Ankara ekibini 3-2 mağlup eden Maltepespor önemli bir galibiyete imza attı.Grupta haftanın en önemli maçında ise iki zirve takımı karşılaştı. Haftaya lider giren İstanbulspor’u konuk eden ve güçlü rakibini 2-0 mağlup eden Zeytinburnuspor bu sonuçla rakibini zirveden indirirken, averajla Şekerspor’un ardından ikinci sıraya yükseldi. TFF 2. Ligi 3. Klasman Grubu’nda 4. hafta maçlarında fileler 12 kez havalanırken Alibeyköyspor ve İstanbulspor dışında bütün takımlar gol atma başarısı gösterdi. Ligde önümüzdeki haftanın en önemli maçında ise ilk iki sırada yer alan Şekerspor ile Zeytinburnu Konya’da kozlarını paylaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri