Şeker Turgutluya hazır

Hafta sonu ligin 22. haftasında Turgutlusporu ağırlayacak olan Konya Torku Şekerspor, hazırlıklarını bugün tamamlıyor.Tesislerinde kampa girecek olan yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanmak
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 22. haftasında Turgutluspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar Turgutlu maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını dün teknik adam Mustafa çapanoğlu nezaretinde yaptığı tek idmanla gerçekleştirdi. Zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Şekerspor yarın sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. 
Ligin ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan ve geride kalan 4 haftalık periyotta sadece 2 puan alabilen yeşil-beyazlılar, evinde oynayacağı Turgutlu maçını kazanarak zor günlerin geride bırakmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyor. Bozüyük maçı öncesinde Bilecik’e eksiklerle giden Şekerspor, bu maçta bir futbolcusunu daha kaybetti. Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay ve yine bu maçta kırmızı kart gören Fatih’ten sonra geçtiğimiz Pazar günü 4. sarı kartı gören Ertan Koç, Turgutlu maçında yer alamayacak. Ertan’ın gördüğü kartın ardından Şekerspor’da ceza sınırında bulunan futbolcu sayısı dörde indi. Konya Şekerspor’da İshak Çakmak, Mehmet Balban, Ömer Ali Şahiner ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler.
Şekerspor Pazar günü karşılaşacağı, Turgutluspor ile ligin ilk yarısında deplasmanda karşı karşıya geldi. Lig’in 5. haftasına dahil oynanan maçtan Şekerspor, 2-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar bu skorun rövanşını almak istiyor. Geride kalan 21 hafta sonunda 11 galibiyet 6 mağlubiyet ve 3’de beraberlik alan Turgutlu 36 puanla ligin 6. sırasında yer alıyor. Turgutlu rakip kalelere 31 gol atarken kalesinde ise 19 gol gördü. Şekerspor ise geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 5’de beraberlik aldı. Yeşil-beyazlılar 25 gol kaydederken kalesinde ise 27 gol gördü. Ligin 22. hafta programı ise şöyle: Ofspor-Bozüyükspor, Konya Şekerspor-Turgutluspor, Tokatspor-Tepecikspor, Gaziosmanpaşa-Şanlıurfaspor, Diyarbakırspor-Çorumspor, Balıkesirspor-İskenderun Demir Çelikspor, Yeni Malatyaspor-Kocaelispor, Pendikspor-Bugsaş.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, önümüzdeki Pazar günü oynayacakları Turgutlu maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Bütün bir hafta içinde yaptıkları çalışmalarla birlikte, kötü haftaları geride bırakmalarını sağlayacak moral ve motivasyon kazanmak çabası gösterdiklerini ifade eden Çapanoğlu; “Ligin ikinci yarısına istediğimiz gibi başlayamadık. Beklenmedik sonuçlar aldık ve istediğimiz çıkışı bir türlü yakalayamadık. Tüm bu kötü sonuçları kendi saha ve seyircimizin önünde geride bırakmak istiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile bunu başaracağımıza olan inancımız sonsuz” diye konuştu.
BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri