Şeker Turgutlu yenilgisine üzgün

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 6. haftasında geçtiğimiz gün Manisa deplasmanında Turgutluspor’a 4-2 mağlup oldu.

Şampiyonluk yarışında ağır bir ayara alan yeşil-beyazlılar, aldığı yenilgi ile 41 puanda kaldı ve averajla liderliğini sürdürdü. Evine moralsiz dönen yeşil-beyazlılar ligin 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Temsilcimizin tek hedefi sahasında kazanarak Turgutlu yenilgisinin telafisini yapmak.

Zorlu maçın hazırlıklarına başlayacak olan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz gün oynanan Turgutlu maçında sarı kart sınırında olan Gökhan Caba’nın kart görmesi ile önemli bir kayıp yaşadı. Caba, Fethiye maçında forma giyemeyecek. Caba’nın dışında önemli bir eksiği bulunmayan yeşil-beyazlılarda, Muhammet Reis, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve Murat Gürbüz Erol sarı kart sınırında bulunuyor.
Turgutlu’ya mağlup olan yeşil-beyazlılar, 41 puanda kaldı ancak ligin 7. haftasına da averajla lider girdi. Denizli Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran Eyüpspor ise 41 puanla ikinci sırada yer aldı ancak, bir maç eksiği ile temsilcimiz karşısında avantajlı duruma geçti. Öte yandan ligin 6. haftasında gol yağmuru yaşandı. Dört maçta toplam 21 golün atıldığı haftada zirve mücadelesi veren takımlar farklı kazanmasını bildi.
Lig’in 6. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve 7. hafta programı ise şöyle. Denizli Belediyespor 1-3 Eyüpspor İstanbulspor 5-2 Alanyaspor Turgutluspor 4-2 Konya Şekerspor Sarıyer 4-0 Tepecikspor 2. Klasman Grubu 7. hafta maçları: Konya Şekerspor-Fethiyespor Alanyaspor-Turgutluspor Eyüpspor- İstanbulspor Tepecikspor- Denizli Belediyespor
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, zorlu Turgutlu maçında aldıkları yenilgi nedeni ile üzgün olduklarını söyledi. Şampiyonluk yarışında önemli bir maçı kaybettiklerinin altını çizen Altıparmak; “Kazanmak için mücadele ettik ancak yaptığımız basit hatalar ve maçta galibiyeti ararken rakibimize verdiğimiz kontra atak fırsatları ile üç puanı Manisa’da bıraktık. Bunun için çok üzgünüz. Bir an önce kendimizi toparlayarak Fethiye maçı için hazırlanmalıyız. kendi saha v seyircimiz önünde ikinci galibiyetimizi alarak bir nebzede olsa yüreklere su serpmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın önünde kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri