Şeker transferde temkinli

Konya Şekersporda Başkan Yavuz Erence ile yapılan toplantının transfer politikası belirlendi

Konya Şekerspor’da Başkan Yavuz Erence ile yapılan toplantının transfer politikası belirlendi. Yeşil beyazlı ekip maliyeti az ama gelecek vaat eden ve takıma uyum sağlayacak oyuncular transfer edecek

 

Konya Torku Şekerspor’un transferleri imza atmaya başlıyor.  Önceki gün Yavuz Erence başkanlığında bir araya gelen yönetim ve teknik direktör Metin Altınay tarafından belirlenen ortak liste doğrultusunda hareket edilecek. Belirlenen transfer politikası ise maliyeti az ama gelecek vaat eden ve takıma uyum sağlayacak oyuncular. Hem yönetim hem de Altınay pahalı transferler yerine takıma uyum sağlayacak kaliteli, ancak pahalı olmayan oyuncularla görüşerek transfer yapmaya çalışacak. Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, dış transferde arzu etikleri sporcuların maliyetlerinin yüksek olduğunu, bu nedenle aceleci davranmadıklarını söyledi. Transfer piyasasının önümüzdeki günlerde daha sakin bir görüntüye kavuşacağını belirten Altınay; “Bu nedenle çok aceleci davranıp önemli yanlışlar yapmak istemiyoruz. Benim savaşçı kişilikli, sisteme uyacak ve başarıya aç oyunculara ihtiyacım var. Bugünden itibaren bazı oyuncuları Konya’ya davet edeceğiz. İsim vermek istemiyorum, çünkü fiyatlar birden bire artıyor. Hedefimiz birkaç yıldır kaçan Bank Asya 1. Lig fırsatını yeni sezonda kaçırmamaktır” dedi. 

Halen sözleşmesi devam eden oyuncuları bırakmak istemeyen Konya Şekerspor, yeni transferleri ile yine zirve için oynamayı hedefliyor. Gürsel’in vefatı sonrası takımda kalmak istemeyen İshak ikna edilirken, Süper Lig ve Bank Asya takımlarının ısrarla istediği milli oyuncu Ömer Ali de gönderilmeyecek. Çorumspor ve Beypazarı Şekerspor’dan transfer edilen üç oyuncunun da, yarın Konya’ya gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Öte yandan takımda kalması beklenen Rıdvan, Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor’la iki yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlılarda çok fazla forma şansı bulamayan bu oyuncunun yanı sıra, bazı oyuncular da kendilerine kulüp arıyor. Konya Torku Şekerspor dış transferde de daha önce Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı Şekerspor’dan da Özgür Çelik ve Hüseyin İriç ile prensip anlaşması yaptı. Önümüzdeki günlerde flaş transferlere imza attırmak isteyen yeşil-beyazlılar şimdi de Karşıyaka’nın ön liberosu Olgay Coşkun’un önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri