Şeker tempo artırıyor

Çorumspordan aldığı beraberliğin telafisini İskenderun Demir Çelikspor karşısında yapmayı planlayan Şekerspor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, bayram izni yapmadan çalışmaları

Çorumspor’dan aldığı beraberliğin telafisini İskenderun Demir Çelikspor karşısında yapmayı planlayan Şekerspor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, bayram izni yapmadan çalışmaları sürdürecek

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 9. haftasında karşı karşıya geleceği İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarına galibiyet parolası ile devam ediyor. Kurban Bayram’ı nedeni ile zorlu karşılaşmayı 13 Kasım’da oynayacak olan yeşil-beyazlılar, ligdeki kötü günleri geride bırakmak için temposunu giderek artırıyor.

 

Bayram izni yapmayacak olan Konya Şekerspor, lige verilen kısa arayı iyi değerlendirmek adına antrenmanlarını sıkı bir şekilde devam ettirecek. Teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde dün tek idman yapan temsilcimiz, yağışlı hava nedeni ile dünkü çalışmasını suni çim sahada yaptılar. Bugünü de tek idmanla kapatacak olan yeşil-beyazlılar, 11 Kasım Cuma gününe kadar temposunu artırarak çalışmalarına devam edecek ve 12 Kasım’da İskenderun yolculuğuna başlayacak.

 

Zorlu deplasmandan evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Konya Şekerspor’da Çorum maçında kırmızı kart gören kaleci Akın ve yine bu maçta dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Tanju dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Uzun süredir sakatlığı devam eden ve Çorum maçının 2. yarısında oyuna girerek iyi bir futbol ortaya koyan tecrübeli futbolcu Okan Koç’un takıma katkı sağlaması ise teknik heyeti sevindirdi.

 

Ligde kötü günler geçiren Torku Şekerspor 8 hafta sonunda sadece 1 galibiyet alan Torku Şekerspor 4 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. 3 maçta da rakipleri ile yenişemeyen yeşil-beyazlı temsilcimiz sıralamada 14. basamakta yer alıyor. Şekerspor geçtiğimiz sezon hem ligde hem kupada gösterdiği performansla tüm futbol otoritelerinin dikkatini çekmiş ve kendisinden övgü ile bahsettirmişti.

 

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de 9. hafta maçları 13 Kasım’da oynanacak. Maç programı şu şekilde: Kocaelispor-Tokatspor, Altay-Gaziosmanpaşa, Yeni Malatyaspor-Diyarbakırspor, Çorumspor-Ofspor, Şanlıurfaspor-Pendikspor, Turgutluspor-Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor - Konya Torku Şekerspor, Tepecikspor- Bugsaşspor.

 

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yeni bir ekip olduklarını ve bayram nedeni ile lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi. Bunun için yoğun bir tempoda çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizen Erence; “İyi bir kadromuz var ancak takım oyununu sahaya istediğimiz gibi yansıtamamanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Bu sorunumuzu çözmemiz için daha çok çalışmaya ihtiyacımız var. Lige verilen arayı bu şekilde değerlendirmek için yoğun bir tempoda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri