Şeker, suni çim sahada çalıştı

TFF 2. Lig 2. Grup temsilcimiz Konya Şekerspor, Pazar günü deplasmanda Tepecikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip rakibin sahasının suni çim olması nedeniyle çalışmalarına Selçuklu Belediyesi Suni Çim sahasında devam ed

İstanbulspor galibiyetiyle büyük moral bulan Konya Şekerspor, dünkü antrenmanı Selçuklu Belediyesi Suni Çim sahada gerçekleştirdi. Pazar günü deplasmanda oynayacağı rakibi Tepecikspor’un sahasının suni çim olması nedeniyle böyle bir uygulamaya giden yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü İsmail Kartal, “İstanbulspor maçında aldığımız galibiyet, hepimizin moralini yükseltti. Oyuncularımın kendilerine olan özgüvenleri yerine geldi. Konya Şekerspor, bundan sonra çok daha iyi olacak. Tepecikspor iyi takım ama, biz mutlak kazanmak zorundayız. Çünkü, sezon başında koyduğumuz bir hedef var. Bu hedefe ulaşabilmek için, bundan böyle puan kaybına asla tahammülümüz yok. Çok iyi bir takım olduğumuzun altını bir kez daha çizmek istiyorum. Zirveden uzaklaşma nedenimiz, aldığımız şanssız beraberlikler. Şu anda bu noktayı aşmış durumdayız diye düşünüyorum. Tepecikspor’un sahası suni çim. Orada oynayacağımız maçta zorlanmamak ve suni çime oyuncularımızın alışması için, ikin gün Selçuklu Belediyespor sahasında çalışma yapacağız. Yararlı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Konya Şekerspor’da üç maç cezalı olan Murat, Tepecikspor karşısında da forma giyemeyecek. İki hafta önce burnu kırılan Ziya ise, dünkü antrenmanda düz koşu yaptı. Başarılı file bekçisinin, görev verilmesi durumunda maske takarak Pazar günkü maçta oynayabileceği belirtildi.
Profesyonel Disiplin Kurulu önceki gün gerçekleştirdiği toplantıda Şekerspor’a 2 Bin 800 TL para cezası verirken kaleci antrenörü Alper Mutlu Özel’e 4 maç ve oyuncu Murat Gürbüzerol’a ise 2 maç hak mahrumiyeti verildi.
MENAJER OSMAN ÖNDER İSTİFA ETTİ
Konya Şekerspor menajeri Osman Önder, önceki gün istifa etti. İstifa nedeni henüz belli olmayan Önder’in ailevi durumlardan dolayı istifa ettiği iddia edilirken, yerine yeni bir menajer getirilmek üzere çalışmalara başlandığı öğrenildi. Menajerle ilgili son kararı, yeşil-beyazlı yönetim verecek. 
ÖMER ALİ KENDİNİ GÖSTERDİ  
Konya Şekerspor altyapısından yetişen ve kısa süre içerisinde önce Konya Şekerspor A takımına ardından da milli takıma yükselmeyi başaran genç futbolcu Ömer Ali Şahiner, U17 milli takımında gösterdiği olağanüstü performansla büyük takımların dikkatini çekiyor Ömer Ali, önceki gün U17 milli takımının İrlanda Cumhuriyeti ile oynadığı ve 4-1 galip geldiği maçta iki gol atarak Konya spor camiasını gururlandırdı. Her sezon üzerine biraz daha koyarak kendini aşmaya çalıştığını belirten Ömer Ali, “Benim en büyük arzum, ileride gerek Konya ve gerekse Türk futboluna yapabileceğim en iyi hizmeti verebilmek. Sadece genç ve ümit takımlarda değil, A milli takımda da uzun yıllar forma giymek istiyorum. Profesyonel bir futbolcunun ne yapması gerekiyorsa, onu yapıyorum. İnşallah, bundan böyle daha da başarılı olacağım. Çünkü, her sezon oynadığım futbolun biraz daha üzerine koyarak kendimi aşmaya çalışıyorum. Sanırım, şu ana kadar başarılıyım. Takdir büyüklerimizin” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri