Şeker Sarıyer’e bileniyor

Tepecik galibiyeti ile büyük moral bulan Konya Şekerspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına devam ediyor. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanmak

TFF 2. Lig 2.  Klasman Gurubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Tepecik maçında aldığı galibiyetle moral bulan ve Eyüp yenilgisini unutturan yeşil-beyazılar, zorlu açı kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmanın hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz Salı günü çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlılar dünü de tek idmanla kapattı. Bugün öğleden sonra Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan Şekerspor, teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde yapacağı çift kale maçta Sarıyer maçının teknik ve taktik ağırlık çalışmasını gerçekleştirmiş olacak. Yarın yapacağı tek idmanla çalışmalarına devam edecek olan yeşil-beyazlılar, çalışmalarını tamamlamış olacak.
Sarıyer maçında alacağı galibiyetle ikinci yarıda evinde ilk kez kazananın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda, Samet Gören’in sakatlığı devam ediyor. Tepecik maçında kaşı açılan ve 9 dikiş atılan Onur ise takımla birlikte çalışmalarına başladı.
Öte yandan tepecik maçı öncesinde bir haftalık İstanbul kampı süresinde temsilcimiz Şekerspor’u tek üzen nokta başarılı futbolcu Murat’ın sakatlığı oldu. Tepecik maçının çalışmalarını Beşiktaş Ümraniye Tesisleri’nde yaptığı süre içinde karın ve kasık bölgesi arasında ağrı hisseden Murat’a sadece sporcularda görülen Pupis teşhisi konuldu. Uzun bir süre tedavi gerektiren hastalık nedeni ile Tepecik maçında forma giyemeyen Murat’ın tedavisi devam ediyor. Murat büyük ihtimale oynanacak Sarıyer maçında da yerini alamayacak.
Samet Gören’in uzun süren sakatlığı nedeni ile libero mevkisinde oluşan açığı, transferin son gününde Gökhan Solak’ı renklerine bağlayarak kapatan yeşil-beyazlılar, 2. transfer döneminde 4 nokta ismi takıma kazandırmış oldu. Yeşil-beyazlılar, ara transfer dönesinde Solak ile birlikte forvetler Abdullah Apak ve Erman Özcan ile birlikte birde stoper Bahadır Sekizkardeş’i renklerine bağlamıştı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Tepecik maçında iyi bir galibiyet aldıklarını ve büyük moral bulduklarını söyledi. Tek hedeflerinin bu moralle galibiyet serisini evlerine taşımak olduğunu ifade eden Altıparmak; “Evimizde kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Ben bu ligin en iyi takımı olduğumuzu her defasında söylüyorum. İyi mücadele ettiğimizde iyi konsantre olduğumuzda ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Tepecikspor maçındaki iyi oyunu önümüzdeki haftalarda da sergilemeliyiz. Önümüzde 14 final maçı daha var” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri