Şeker Sarıyer virajında

Henüz galibiyetle tanışamayan Konya Şekerspor sezonun 5. maçında bugün İstanbul ekibi Sarıyere konuk oluyor. Ali Rıza Öniş Stadında oynanacak mücadele saat 16.00da başlayacak
TFF 2. Ligi 2.grupta mücadele eden Şekerspor sezonun 5 haftasında bugün deplasmanda Sarıyerspor ile karşılaşacak. Sezon başından beri bir türlü istediğini elde edemeyen Konya Şekerspor, Sarıyer karşısında galip gelerek kötü gidişini sonlandırmak ve üzerindeki şanssızlığı atmak istiyor. Temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmazken, teknik direktör İsmail Kartal’ın değişik bir tertip denemesi bekleniyor.
Konya Şekerspor, dün sabah 9.15 uçağıyla İstanbul’a gitti. Dedeman Otel’de konaklayan temsilcimiz, bugün saat 16.00’da Sarıyer Ali Rıza Öniş Stadında Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Sezon başından buyana galibiyet alamayan ve henüz 3 puan siftahı yapamayan yeşil-beyazlı ekibin tek hedefi güçlü Sarıyer’i yenerek yükselişe geçmek
Sarıyer karşısında alacakları bir galibiyetin çıkış adına kendilerine büyük moral olacağını ifade eden teknik direktör İsmail Kartal  “İyi bir kadroya sahip olmamıza ve birbirinden kaliteli futbolcularımız bulunmasına rağmen, ligde oynadığımız dört maçta henüz galip gelemedik. Üzerimizde anlaşılmaz bir şanssızlık dolaşıyor. Her maçta olağanüstü pozisyonlar yakalıyoruz, ancak hiçbirisi sonuca ulaşmamıza yetmiyor. Eyüp maçında da herkesin gördüğü gibi, bu böyle oldu. Üç topumuz direkten döndü, futbolcularımız buldukları pozisyonları değerlendirip topu kale çerçevesinden geçiremedi. Şanssızlık, beceriksizlik, son vuruşlarda etkisiz olma. Şuanda bu durumda olmamıza neden oldu. Oynayacağımız Sarıyer maçını kazanarak, kötü gidişe dur demek istiyoruz. Oyuncularımız da bu durumdan memnun değil. Galibiyet aldığımız an, kendimize gelecek ve üzerimizdeki baskıyı atlatacağız. Buna inanıyorum. Sarıyer maçına kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Rakibimizin gücü ve konumu biz hiç ilgilendirmiyor. Bizim ihtiyacımız olan 3 puan biz maça çıkacağız ve ihtiyacımız olanı almak için savaşacağız” diye konuştu.
Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü İsmail Kartal’ın, bugün oynanacak olan Sarıyer maçına değişik bir tertiple çıkması bekleniyor. Yeşil-beyazlılarda herhangi bir eksik bulunmazken, futbolcular galibiyet sözü verdi.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise şansız haftalar geçirdiklerini ve alacakları bir galibiyetin Şekerspor adına çok şeyi değiştireceğini ifade etti. Erence, “Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Ancak 4 haftada sadece 3 puan toplayabildik. Oyuncuların sahadaki mücadeleleri ve kazanma istekleri bizi memnun ediyor ancak bu istek ve azmi sonuca yansıtamıyoruz. Oyuncularımızın genç olması da takımın bu sonuçlardan büyük etki almasına neden oluyor. İnanıyorum ki Sarıyer maçından alacağımız tek galibiyet bizi bu stres ve sıkıntıdan kurtaracak ve yeni bir sayfa açmamızı sağlayacak. Sarıyer maçında tek hedefimiz galibiyet oyuncularımızın kazanmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarından şüphem yok” ifadelerini kullandı.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri