Şeker Sarıyer önünde

Tepecik galibiyeti ile moral bulan Konya Şekerspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer’i konuk ediyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi alacağı galibiyetle zirveye doğru emin bir adım daha atmak.
TFF 2. Lig 2. Klasman Gurubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, klasman grubunun 23. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer’i konduk edecek. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Her iki ekibinde üç puan parolası ile çıkacağı zorlu mücadeleyi Muş bölgesi hakemlerinden Levent Aktan yönetecek. Aktan’ın yardımcılığını ise murat Yenice ve Mehmet Özkan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mehmet Kaftancı.
Tepecik maçında aldığı galibiyetle moral bulan ve Eyüp yenilgisini unutturan yeşil-beyazılar, Sarıyer’i yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmanın hesaplarını yapıyor. Sarıyer maçında alacağı galibiyetle ikinci yarıda evinde ilk kez kazanmayı isteyen yeşil-beyazlılarda, Samet Gören’in sakatlığı devam ediyor. Tepecik maçında kaşı açılan ve 9 dikiş atılan Onur ise takımla birlikte çalışmalarını tamamladı. Başarılı futbolcu teknik heyetin görev vermesi halinde Sarıyer maçında forma giyebilecek.
Tepecik maçı öncesinde yaptığı bir haftalık İstanbul kampı süresinde sakatlanın Murat’ın tedavisi devam ediyor. Tepecik maçının çalışmalarını Beşiktaş Ümraniye Tesisleri’nde yaptığı süre içinde karın ve kasık bölgesi arasında ağrı hisseden Murat’a sadece sporcularda görülen Pupis teşhisi konuldu. Uzun bir süre tedavi gerektiren hastalık nedeni ile Tepecik maçında forma giyemeyen Murat’ın tedavisi devam ediyor. Murat büyük ihtimale Sarıyer maçında da yerini alamayacak.
Öte yandan zorlu Sarıyer maçı öncesinde temsilcimiz Şekerspor, 32 puanla 3. sırada yer alıyor. Sarıyer ise 25 puanla 5. sırada bulunuyor. Zirve hesapları yapan her iki takımda kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Lig’de 35 puanla ikinci sırada bulunan Eyüpspor ise ilk iki haftada aldığı altı puanın ardından haftayı maç yapmadan kapatacak.36 puanla ligin zirvesinde bulunan Turgutluspor ise ligde son sıradaki İstanbulspor’u konuk edecek. Ayrıca Şekerspor yarın oynanacak Sarıyer maçını kazandığı takdirde Eyüp ile aynı puana gelecek ve şampiyonluk için önemli bir engeli aşmış oyacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Sarıyer önünde zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Tepecik maçında aldıkları galibiyet ile büyük moral bulduklarını ve Eyüp yenilgisini unutmak için Sarıyer’i mutlaka mağlup etmek istediklerinin altını çizen Altıparmak; “Bugün oynayacağımız maçı kazanarak zirve için emin bir adım daha atmak istiyoruz. Rakibimiz Sarıyer ise yükselişe geçmenin hesapları içerisinde. Bu açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça çetin bir mücadele olacak. Biz kendi sahna ve seyircimizin önünde kazanarak şampiyonluk yolunda emin bir adım daha atmak istiyoruz. Eyüpspor’un bay olduğu haftada alacağımız galibiyet bizim için çok önemli. Onun için bu maçta alacağımız galibiyet bizim için çok büyük önem taşıyor. Ekip olarak iyi durumda olduğumuz her fırsatta dile getiriyorum. Bugün kazanarak tüm camiamızı mutlu etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile başarılı olacağımıza inancım sonsuz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri