Şeker Sarıyer hazırlığına başladı

Konya Şekerspor, Pazar günü oynayacağı Sarıyer maçı hazırlıklarına ayağının tozuyla dün yaptığı idmanla başladı.

Yapılan antrenmanda futbolcuların moralli ve istekli oldukları gözlenirken, Sarıyer maçından galibiyet hedefleniyor. 

Eyüp maçının zor bir maç olduğunu ifade eden teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Eyüpspor maçı bizim için en zor maçlardan birisiydi. Rakibimiz, çok koşan ve genç bir takım. Buna rağmen, oyunun 60-70 dakikası bizim baskımızla geçti. Altı haftanın en iyi oyununu oynadık. Özellikle ikinci yarıda, yüzde yüzlük dört net gol pozisyonumuz vardı. Ama sonuçta futbol bu, gol de kaçırabiliyorsunuz. Ben, futbolcularımın kazanma arzusu ve hırslı oyunlarından son derece memnunum. Bir puan iyi puandır, küçümsememek gerekir. Sarıyer maçına gelince, çok önemli bir maç. Hedefimize ulaşabilmek için, bu maçı kazanmak zorundayız. Zaten sahamızda kazanmaya başladık, play-off yolundaki rakiplerimizden birisi olan Sarıyer’i de yenerek yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Bank Asya Ligi hedefimizden, en ufak bir sapma yok” şeklinde konuştu.
Altıparmak, son günlerde sıkça konuşulan Ömer Ali konusuna da açıklık getirdi. Başarılı teknik adam, genç oyuncuyu oynatmamak gibi bir düşüncesi olmadığının altını çizerek, “Ömer Ali, değer verdiğim bir oyuncu. Milli takımda oynaması, onun kalitesini zaten gösteriyor. Geldiğinden bu yana 18 kişilik kadroda kendisine yer veriyorum. Maçlarda ise, milli takımdan yeni döndüğü için adaptasyon sorununu aşabilmesi için oynatmıyorum. En kısa zamanda, formasını tekrar giyecek” dedi.
Konya Şekerspor’da, Eyüpspor maçında kırmızı kart gören Gökhan, Sarıyer karşısında forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Turgay’ın ise düzelmeye başladığı ve görev verilmesi halinde bu maçta oynayabileceği açıklandı.
Konya Şekerspor sahasında oynadığı maçlarda ise başarılı bir görüntü ortaya koyuyor. Evinde 7 maç oynayan yeşil beyazlı ekip bu karşılaşmaların 4’ünden galibiyetle 2’sinden beraberlikle ayrılırken tek maçta ise sahadan puansız ayrıldı. Şekerspor bu hafta sahasında Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip rakibi ile arasındaki puan farkını açmak istiyor. Dış saha puan sıralamasında 6. basamakta bulunan Şekerspor iç saha puan sıralamasında ise aksine başarılı bir grafik çiziyor. Yeşil-beyazlı ev sahibi olarak çıktığı maçlarda rakip kalelere 13 gol atmış. Kendi kalesinde ise sadece 5 gol görmüş. İç saha sıralamasında 8 gol averajı bulunan Konya Şekerspor 3. basamakta yer alıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri