Şeker Şanlıurfa seferinde

Ligin 7. haftasında deplasmanda lider Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konya Şekerspor, hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamladı. Temsilcimiz bugün Şanlıurfaya giderek kampa girec
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 7. haftasında Pazar günü Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. 6. hafta sonunda ligin zirvesine yerleşen Şanlıurfa karşısında önemli sınavlarından birini verecek olan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla tamamlayacak. Yeni teknik adam Mustafa Çapanoğlu ile ilk antrenmanını geçtiğimiz gün yapan Şekerspor son çalışmasını dün öğleden sonra yaptı hazırlıklarını tamamladı.
Üst üste aldığı yenilgiler ve Metin Altınay’ın istifasının ardından Mustafa Çapanoğlu ile anlayan yeşil-beyazlıların dün yapılan idmanda oldukça moralli olduğu gözlendi. Hazırlıklarını dün tamamlayan Şekerspor, bugün sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve Şanlıurfa yolculuğuna başlayacak. Karayolu ile Urfa’ya gidecek olan temsilcimizde kafile başkanlığını Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal yapacak. Konya Şekerspor, Şanlıurfa Elruha Otel’de konaklayacak. Temsilcimiz burada yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Ligin 7. haftasında deplasmanda lider Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek Şekerspor yeni teknik adam Mustafa Çapanoğlu ile yeni bir sayfa açmanın ve üst üste yaşadığı kötü günleri geride bırakmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde, Tepecik maçında kırmızı kart gören İshak Çakmak dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sezon başlamadan önce sakatlanan tecrübeli futbolcu Okan Koç ise geçtiğimiz haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalarına başladı. Tecrübeli futbolcu Okan Koç’un teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yapılan antrenmanlarda istekli ve hırslı görüntüsü gözlerden kaçmadı. Koç, teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfa karşısında forma şansı bulabilecek.
Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’un lider Şanlıurfaspor karşısında vereceği zorlu sınavı İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Volkan Alabaş yönetecek. Alabaş’ın yardımcılığını Fikret Aras ve Koray Yıldızer yapacak. Temsilcimiz Konya Şekerspor, Tecrübeli hakem Alabaş’ın yönettiği en son maçında geçtiğimiz yıl Çanakkale Dardanelspor’u 4-2 mağlup etmişti. Alabaş ayrıca geçtiğimiz yıllarda, yeşil-beyazlıların oynadığı Balıkesir, Pendikspor ve Zeytinburnuspor karşılaşmalarını yönetti. Yeşil-beyazlılar Alabaş’ın görev aldığı Dardanel, Balıkesir ve Pendik maçlarında 4’er gol atıp galibiyet kazanırken, Zeytinburnu maçında ise 1-1 berabere kaldı.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, lider Şanlıurfaspor karşısında mutlak galibiyet almanın hesaplarını yaptıklarını söyledi. Yaptıkları kan değişikliği ile moral bulmak istediklerini ifade eden Erence; “Tek düşüncemiz alacağımız galibiyetle kötü günlere son vermek ve kendimize olan özgüvenimizi geri kazanmak. Konya ve Konya futbolunu iyi tanıyan bir teknik adamla anlaştık. İnşallah Şekerspor ve Konya için başarılı sonuçlara hep birlikte imzamızı atarız” diye konuştu.
(MERHABA)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri