Şeker, Sakarya önünde

Adıyaman karşısında ortaya koyduğu futbolla göz dolduran Şekerspor, özel turnuvanın 2. maçında bugün Sakaryaspor ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi performansını artırarak sürdürmek

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu Gerede kampına hazırlık maçları ile devam ediyor. Bolu’da katıldığı ikinci özel turnuva olan Adıyamanspor Turnuvası’nın ilk maçında Adıyaman’ı 4-2 mağlup eden yeşil-beyazlılar ikinci maçında bugün Sakaryaspor ile karşı karşıya geliyor. Koru Otel Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlılar Sakarya maçının ardından önümüzdeki pazartesi günü de turnuvanın son maçında Gebzespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde kampın mükemmel geçtiği ve herhangi bir sakat oyuncunun bulunmadığı bildirildi.

Adıyaman karşısında ortaya koyduğu performans ve aldığı skorla göz dolduran Yeşil-beyazlıların Sakaryaspor maçına da Ziya, Kader, Engin, Onur, Turgay, Samet Gören, Serkan, Ahmet Turan, Murat, Cafercan ve Muhammet Reis 11’i ile çıkması bekleniyor. Ayrıca temsilcimizin yeni transferi Gökhan Caba, teknik heyetin görev vermesi halinde bu karşılaşmada forma giyebilecek. Öte yandan 18 Yaş Altı Milli takımı ile Finlandiya ile iki özel maça çıkan ve ortaya koyduğu futbollu büyük beğeni kazanan genç yetenek Ömer Ali Şahiner, milli takımla birlikte bugün ülkeye dönüyor. Şahiner’in en kısa zamanda Bolu Gerede kampına katılması bekleniyor.
Öte yandan Boluspor’un tecrübeli stoperi Gökhan Caba’yı bir yıllığına renklerine bağlayan Yeşil-beyazlılar, takıma kazandırdığı bu futbolcu ile transfer dönemine nokta koymayı düşünüyor. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu, Adıyamanspor turnuvasının sona ermesi ile birlikte teknik heyetin vereceği rapora göre transferi şekillendirecek. Temsilcimizin son transferi Gökhan Caba, 1982 İstanbul doğumlu. Yetenekli futbolcu Caba, Boluspor forması giymeden önce Bakırköyspor, İstanbulspor, Fatih Karagümrük, Kasımpaşa ve Malatyaspor'da mücadele etti.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, kamp çalışmalarında tempoyu giderek artırdıklarını ve ligi kadar hazır duruma gelmek istediklerini söyledi. Adıyamanspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve bunu bugün oynayacakları Sakaryaspor maçında da devam ettirmek istediklerini ifade eden Kartal; “Lig öncesinde bize moral veren karşılaşmalar oynuyoruz. İnşallah kamp döneminin sonuna kadar çok daha iyi bir ekip oluruz.
yeni transferimiz Gökhan ise kariyeri belli olan kaliteli bir futbolcu. Takıma faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah lige kadar hazır duruma geleceğimizi ve iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Kartal; “Konya Şekerspor olarak, geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz dereceden çok daha iyi bir derece hedefliyoruz. Bu amaçla çalışmalara erken başladık, futbolcularımın olağanüstü gayretli görüntüleri ve takım olma yolundaki çabaları bizi oldukça memnun ediyor. Başarılı olmayı çok istiyorlar, bu nedenle kendileri tempoyu artırdı. Bu durum, elbette benim teknik adam olarak hoşuma gidiyor. İnşallah önce Yükselme Grubu, ardından da Bank Asya Ligi’ne yükseleceğiz. Yeterli kapasitemiz var, tek derdimiz 12. adam. Geçtiğimiz sezon verilen desteğin, daha üzerinde desteğe ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise hazırlık maçlarının lig için ölçü olmayacağını, ancak takımın genel gidişatından memnun olduğunu söyledi. Yeni sezon öncesi yapılan transferlerle takımı biraz daha gençleştirdiklerini, ayrıca Gökhan Caba transferi ile de daha kaliteli bir ekip olduklarını ifade eden Erence; “Konya Şekerspor sezon başlamadan bir hedef koydu, o da Bank Asya 1. Ligi. Temkinli konuşmakta yarar var, bu hedefimize ulaşabilmek için çok çalışmak zorundayız. Bunu zaman gösterecek, şu anda genel anlamda takımın gidişatından memnunum. Hazırlık maçları serimiz sürecek, bundan sonraki rakiplerimizle de başa baş mücadele edecek güçteyiz. Önemli olan özel müsabakalarda değil, ligde kendimizi gösterebilmektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri