Şeker saha ayrımı yapmıyor

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Konya Torku Şekerspor ligde oynadığı maçlarda saha ayrımı yapmadan galip gelmesini biliyor.
Recep Konuk Tesislerinde yapılan yenileme çalışmaları nedeniyle sezonun ilk iki maçını ve bir kupa maçını Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadında oynayan yeşil-beyazlı ekip 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Sahasındaki ilk maçında Eyüpspor’u konuk eden Torku Şekerspor bu maçta rakibine tam 4 gol attı. Bir sonraki iç saha maçında ise Fethiyespor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu maçta da rakip fileleri 3 kez havalandırmasını bildi.
Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadında bir kez de Ziraat Türkiye Kupası  maçı oynayan Konya Torku Şekerspor  rakibi Göztepe’yi penaltılarla saf dışı bıraktı. Kupada bir üst tura çıkan temsilcimiz. Ziraat Türkiye Kupası ikinci kademe maçı ile birlikte kendi evi olan Recep Konuk Tesislerinde sezonun ilk maçına çıktı. Bu ilk maçta İzmir Temsilcisi Altay ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip yenilenmiş Recep Konuk Tesislerinde ilk siftahını galibiyetle yaptı. Şeker ekibi rakibini 3-1 yenerek adını bir üst tura yazdırdı. Konya Torku Şekerspor bu hafta sonu ise sahasında Belediye Vanspor’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ligdeki ve evindeki çıkışını bu maçta devam ettirmek istiyor.
4-2 kazanılan Pendikspor maçı sonrası 1 gün izin yapan yeşil-beyazlı ekip dün kendi tesislerinde toplanarak Belediye Vanspor maçının hazırlıklarına başladı. Torku Şekerspor’da Pendik maçında ikinci yarıda oyundan alınan ve maç esnasında sol dizindeki sakatlığı nükseden Cafercan’ın durumunun iyi olduğu ve bu oyuncunun tedbir amaçlı değiştirildiği öğrenildi. Cafercan’ın önümüzdeki maçta forma giyebileceği belirtildi. Her hangi bir sakat veya cezalı futbolcusu bulunmayan ekibimizde, İshak ise Pendik maçında kart görerek ceza sınırına geldi. Yıldız futbolcu Van maçında kart görürse cezalı duruma düşecek.
İç sahada olduğu gibi deplasmanlarda da başarılı sonuçlara imza atan temsilcimiz Konya Torku Şekerspor dış sahada oynadığı 3 maçtan ikisinde galip gelmeyi başaran yeşil-beyazlılar bir maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Torku Şekerspor bu beraberliği sezonun açılış maçında konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından aldı. Bu karşılaşma 0-0 sona ermişti. İkinci deplasman maçında ise başkente giden yeşil-beyazlılar ligin yeni ekibi Pursaklar’a konuk oldu.
Torku Şekerspor burada adeta patlama yaparak sezonun en gollü galibiyetini aldı. Karşılaşma 5-0 sona erdi. Evindeki ve deplasmandaki galibiyet serisini sürdüren Şeker ekibi son deplasman maçında ise İstanbul temsilcisi Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Gollü kazanma geleneğini burada da sürdüren yeşil-beyazlılar karışlaşmadan 4-2 galip ayrıldılar. Torku Şekerspor bu maça kadar kalesinde gol görmemişti. Ancak bu maçla birlikte yeşil-beyazlı ekip kalesinde 2010- 2011 sezonunda ligdeki ilk golünü görmüş oldu. Kalesindeki ilk golünü penaltıyla gören Torku Şekerspor ikinci golünü de Pendik forvetlerinden yedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri