Şeker puanları dış sahada kaybetti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta liderlik koltuğunu kaptıran Şekerspor dış sahada aldığı iki yenilgiye üzülüyor.
Yeşil-beyazlı ekip iki yenilgisini de düşme potasındaki takımlardan aldı. Torku Şekerspor ligdeki ilk yenilgisini deplasmanda 1461 Trabzonspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip sahasında ise Kocaelispor’a yenilerek ikinci yenilgisini aldı. Son yenilgisini ise Çanakkale Dardanel’den alan yeşil beyazlı ekip liderlik koltuğunu da rakibi Elazığspor’a kaptırdı Sahasında oynadığı 8 maçta 17 puan toplayan Şekerspor bu karşılaşmaların 5’ini kazanırken 2’sinde berabere kaldı.
Dış sahada oynadığı 8 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 2 de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 16 puan topladı. Konya Torku Şekerspor rakip kalelere 15 gol atarken kendi filelerinde 9 gol gördü. Adana Demirspor deplasmanında aldığı beraberlikle lige başlayan yeşil-beyazlı ekip ikinci deplasman maçında Pursaklarspor’u 5-0’la geçti. Daha sonra İstanbul deplasmanına giden Torku Şekerspor Pendikspor’u 4-2’yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip ligdeki ve deplasmandaki ilk yenilgisi ise 1461 Trabzonspor karşısında aldı. Torku Şekerspor daha sonra Tokat deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Tarsus İdmanyurdu’nu yenen Şekerspor son olarak Sakaryaspor’u 2-0 la geçti. Yeşil-beyazlı ekip son deplasman maçında ise Çanakkale Dardanel karşısında beklenmedik bir yenilgi aldı.
Çanakkale Dardanelspor’a deplasmanda kaybeden ve morallerin bozuk olduğu Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, dün Recep Konuk tesislerinde yaptığı antrenmanla sahasında oynayacağı Ofspor maçı hazırlıklarına başladı. Her maçı ayrı ayrı değerlendiklerini bir kez daha belirten yeşil-beyazlı takımın başarılı teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Çanakkale maçında kazanmayı herkesten fazla biz istiyorduk ama, olmadı. Futbolda böyle iş kazaları ara sıra oluyor. Bu maç geride kaldı. Bir kez daha belirtmek isterim, biz teknik adamlar her maçı ayrı ayrı değerlendiririz. Dardanel maçı geride kalmıştır, şimdi Ofspor’la sahamızda oynayacağımız ve ligin ilk yarısının son maçı olan müsabakaya konsantre olmak zorundayız. Hazırlıklarımıza başladık. Rakibin ligin son sırasında olduğuna bakıp gevşek davranmayacağız. Diğer maçlar gibi, bu maça da ciddiyet içerisinde çıkacak ve işimize bakarak inşallah galip geleceğiz. Her takımın birbirini yenebileceği gerçeğini unutmamak gerekir. Ofspor da bizim için sıradan bir takım değil, mutlaka bulundukları konum itibariyle bizden puan almaya çalışacaklar. Bizimse puan kaybetmeye niyetimiz yok. Çanakkale yenilgisiyle üzdüğümüz taraftarımızı, bu kez sevindirmek istiyoruz. Hepsini maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.  Konya Torku Şekerspor’da sakatlıkları süren ve ilk yarıyı kapatan Zafer Biryol ile Bahadır’ın dışında, Ofspor maçında kırmızı kart gören Onur da forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılarda başka eksik bulunmuyor.    
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri