Şeker perdeyi Adana ile açıyor

Süper Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Konya Torku Şekerspor bugün 2010-2011 sezonunun ilk hafta maçına çıkacak.
Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonu Adana Demirspor deplasmanında merhaba diyecek. Adana 5 Ocak Stadından oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Turgay Emre Memişoğlu ve Deniz Sekban yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Hasbi Dede
Spor Toto 2. Lig'de 2010-2011 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. İkinci devresi 16 Ocak'ta başlayacak Spor Toto 2.Lig'de normal sezon, 8 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek. İlk defa bu sezon Spor Toto'nun isim sponsorluğu altında oynanacak 2.Lig'de Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinden de temsilciler yer alıyor. Yeni statüye göre şekillenen Süper Toto 2. Ligde Konya Torku Şekerspor kırmızı grupta mücadele edecek. İki grupta oynanacak karşılaşmalar sonunda ise grup birincileri direk Bank Asya Ligine yükselirken gruplarında 2,3,4 ve 5. sırayı alan takımlar ise eliminasyon maç sistemi ile tarafsız bir sahada Bank Asya’ya yükselecek son takım olmak için mücadele edecek. Konya Torku Şekerspor sezonu şampiyon olarak tamamlayarak direkt Bank Asya Ligine yükselmeyi hedefliyor. Adana Demirspor-Konya Torku Şekerspor karşılaşması dışında tüm maçlar saat 16.30’da oynanacak. Ligin ilk hafta maçlarının programı şu şekilde: Ofspor-Balıkesirspor, Eyüpspor-Pendikspor, Dardanelspor A.Ş.-1461 Trabzon, Türk Telekomspor-Elazığspor, Tarsus İdman Yurdu-Tokatspor, Ş.Urfaspor-Kocaelispor, BelediyeVanspor-Sakaryaspor A.Ş., Pursaklarspor A.Ş.-Fethiyespor, Adana Demirspor-Konya Torku Şekerspor  Ligde kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Şekerspor, sezona deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçıyla başlayacak ve devreyi Ofspor ile iç sahada oynayacağı karşılaşmayla kapatacak.
Şekerspor, ilk yarıdaki maçların 9’unu iç sahada, 8’ini ise deplasmanda oynayacak. Temsilcimiz, 6 ve 7. haftalarda ise Belediye Vanspor ve Balıkesirspor ile üst üste iki maçını iç sahada yapacak. Beyaz Grupta oynanacak ilk hafta maçlarının programı ise şu şekilde:  İskenderun Demir Çelikspor-Yeni Malatyaspor, Gebzespor–Bozüyükspor, Çorumspor-Göztepe A.Ş., Beypazarı Şekerspor–Turgutluspor, Bandırmaspor-Alanyaspor Çankırı Bld.Spor-A.Sebatspor, Adıyamanspor-Bugsaş Spor, Mardinspor-Hacettepe Spor karşılaşmaları saat 16.30’da başlarken  Körfez spor–Sarıyer maçı ise 20.30’da oynanacak.
Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak: “Yaklaşık 1,5 aydır hazırlandığımız 2010-2011 sezonu yarın başlıyor. Bütün takımlar artık son hazırlıklarını yapıyor. Biz de kulüp olarak Adana Demirspor maçına kilitlenmiş durumdayız. İki kamp dönemi boyunca oyuncularımızın göstermiş olduğu performans bizleri sevindirdi. Özel maçlarda alınan galibiyetler ise hem bizler hem de onlar için moral oldu. Şekerspor olarak hedefimiz belli. Bu hedefe ulaşmak için tüm ekip olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Adana Demirspor deplasmanından galibiyetle dönerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk maçlar her zaman zor geçmiştir. Ancak sezon öncesi depoladığımız morali sahada iyi kullanırsak galip gelmemek için hiçbir nedenimiz kalmaz diye düşünüyorum” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri