Şeker Pendik virajında

Ligin 2. yarısına iyi başlayamayan Konya Şekerspor, bugün deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya geliyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi alacağı galibiyetle Ofspor yenilgisini telafi etmek
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 19. haftasında bugün İstanbul deplasmanında Pendikspor ile karşı karşıya geliyor. İstanbul Pendik Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Ligin orta sıralarında bulunan iki ekibin mücadelesini Giresun bölgesi ulusal hakemlerinden Halil Sayın yönetecek. Sayın’ın yardımcılığını Ahmet Uğur Bilgin ve Bülent Uludoğan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise murat Yenice. Karşılaşmanın hakemi Halil Sayın yeşil-beyazlı temsilcimizin 2 maçında görev yaptı. Sayın, yeşil-beyazlıların 2010 yılında deplasmanda oynadığı Alanyaspor maçını yönetti. Şekerspor karşılaşmayı 3-1 kazandı. Ayrıca Sayın, Şekerspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona eren ve 2008 yılında İstanbul deplasmanında oynanan Maltepespor maçında görev yaptı. 
2. yarıya Ofspor yenilgisi ile başlayan yeşil-beyazlılar, zorlu Pendik maçını kazanmak ve evine 3 puanla dönerek yeni bir çıkışın başlangıcını yapmak. Şekerspor’da sarı kart cezalısı durumuna düşen Murat Dilek dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlılar, zorlu hafta öncesinde 21 puanla 12. sırada bulunuyor. Pendikspor ise 23 puanla 10. sırada. Yeşil-beyazlılar karşılaşmayı kazandığı takdirde bir taraftan moral bulurken bir diğer taraftan da önemli bir rakibini geride bırakmış olacak. Ligin ikinci haftasında Konya’da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.
Ara transfer döneminin son gününde imzayı atan ve lisans işlemleri tamamlanan yeni isimler Pendik maçının kadrosunda yer aldı. Başarını futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde İstanbul deplasmanında forma terletme şansı bulabilecek. Yeşil-beyazlılar ara transfer döneminin son gününde 3 başarılı futbolcuyu renklerine bağlamıştı. Şekerspor, Fenerbahçe’den kiralanan Hasan Erbey’in ardından Kemal Samet Özen Orhun Öztürk ve Uğur Bulut’u kadrosuna dahil etmişti.
Konya Şekerspor teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Pendik önüne mutlaka kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Yakaladıkları galibiyet serisine geçen hafta son verdiklerini ve yeni bir seri için Pendik’i yenmek istediklerini ifade eden Çapanoğlu; “Ligin üst sıralarına tırmanmak için önemli bir engeli bugün aşmak istiyoruz. Yaptığımız takviyelerle iyi bir ekip olduk ve Pendik önünde moral bulmak için mücadele edeceğiz. İnşallah Konya’ya tüm sevenlerimizin yüzünü ağartarak döneriz” diye konuştu.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 19. hafta maçlarıyla devam edilecek. Tamamı bugün saat 13.30’da başlayacak 2. Lig beyaz ve kırmızı gruplarda 19. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: Pendikspor-Konya Torku Şekerspor (Pendik) İskenderun Demir Çelikspor-Kocaelispor (İskenderun 5 Temmuz) Çorumspor-Altay (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor (Şanlıurfa GAP Arena) Tepecikspor-Balıkesirspor (Tepecik Belediye) Turgutluspor-Diyarbakırspor (Turgutlu 7 Eylül) Bozüyükspor-Gaziosmanpaşaspor (Bozüyük İlçe) BUGSAŞ Spor-Tokatspor (Yenikent ASAŞ) Kırmızı Grup: Altınordu-Adıyamanspor (Buca İlçe) Alanyaspor-1461 Trabzon (Alanya Oba) Kırklarelispor-Fethiyespor (Kırklareli Atatürk) Ünyespor-Beypazarı Şekerspor (Ünye İlçe) Kızılcahamamspor-Denizli Belediyespor (Kızılcahamam İlçe) Eyüpspor-Sarıyer (Eyüp) Bandırmaspor-Adana Demirspor (Bandırma 17 Eylül).
BURAK TAŞPINAR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri