Şeker Pancarı Taşıyan Kamyonlar Çamura Saplandı

Çorum ve çevre illerde çiftçilerin söktüğü pancarı şeker fabrikasına teslim etmek isteyen onlarca kamyoncu, Çorum Şeker Fabrikası yanında kendilerine gösterilen alanda sıra beklerken yağmur ve çamurun oluşturduğu sorunlarla karşılaşıyor....

Çorum ve çevre illerde çiftçilerin söktüğü pancarı şeker fabrikasına teslim etmek isteyen onlarca kamyoncu, Çorum Şeker Fabrikası yanında kendilerine gösterilen alanda sıra beklerken yağmur ve çamurun oluşturduğu sorunlarla karşılaşıyor. Fabrikanın girişinde kendilerine ayrılan alanda sıra bekleyen kamyoncular, çamur deryasına dönen yerde olumsuzluklarla karşı karşıya kalıyor.

Yüzlerce kamyoncunun uzun kuyruklar oluşturduğu bölgede çamura saplanan kamyonlar, traktörler yardımı ile çamurdan çekilmeye çalışılıyor. Tonlarca ağırlıktaki pancar yüklü kamyonların hareket ettikleri sırada kaydıkları görülüyor. Bazı kamyonlarda devrilme tehlikesi yaşıyor.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, kamyoncu ve nakliyatçıların yaşadığı sorun üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Şahin, açıklamasında, fabrika yetkililerini göreve davet etti. Daha öncede aynı sorunlara ilişkin çözüm aradıklarını ifade eden Tahsin Şahin, çamur deryasına dönen alanda biran önce kumlama çalışması yapılmasını istedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri