Şeker, Maltepe’yi gözüne kestirdi

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunun 6.haftasında Pazar günü Maltepespora konuk olacak temsilcimiz Şekerspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Recep Konuk Tesislerinde sürdürüyor.
Temsilcimizde dünkü çalışmaya dizinden sakatlığı bulunan Serkan Reçber ile Alibeyköyspor maçında kasığından sakatlanan ve MR’ı çekilen Ferhat katılmadı. Serkan’ın Maltepespor maçına yetiştirilmeye çalışılacağı, ancak Ferhat’ın sahalara dönmesinin zaman alabileceği belirtildi. Zeytinburnuspor maçıyla birlikte 11 maçlık serisi bozulan yeşil-beyazlılar Maltepespor karşılaşmasıyla yeni bir seri başlatmanın hesaplarını yapacak. Maltepespor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan oyuncuların Zeytinburnuspor maçını unuttukları, Maltepespor’u mağlup etmekten başka bir şey düşünmedikleri kaydedildi.
EMİRHAN’A CEZA KAPIDA
Zeytinburnuspor maçında ilk yarının bitiminde olaylara karışan Emirhan’a takımını gereksiz yere yalnız bıraktığı için para cezası geliyor. Emirhan için Teknik Direktör İsmail Kartal yönetime rapor sunacak, yönetim cezayı kesecek. Öte yandan dün yerel bir gazetede çıkan “Şekerspor’lu oyunculara rekor para cezası geliyor” haberini Kartal, sert bir dille yalanladı. Kartal, “Olur mu canım böyle şey, bir maç kaybedildi diye oyunculara ceza mı verilir. Para cezasını sadece Emirhan’a vereceğiz” sözleriyle haberin doğru olmadığını gözler önüne serdi.
KARTAL: BAHANELERE SIĞINMAM
Şekerspor ile 11 maçlık muhteşem bir seri yakaladıktan sonra Zeytinburnuspor karşısında yenilgi ile tanışan Teknik Direktör İsmail Kartal, hiçbir zaman bahanelerin arkasına sığınmadığını, her zaman gerçeklerle hareket ettiğini söyledi. Zeytinburnuspor karşısında sadece skordan memnun olmadığını, oyuncularını mücadelesinden ötürü tebrik ettiğini vurgulayan Kartal, “Ben geldiğim günden beri söylüyorum. Grupta herkes birbirini yenebiliyor. Bugüne kadar bahanelere asla sığınmadım. Zeytinburnuspor maçında 10 kişi kalmamıza rağmen oyuncularım iyi mücadele etti. Golü bulduktan sonra direkten dönen toplarımız vardı, kaçırdığımız goller vardı. 90 dakika biz futbol oynadık. Hafta içi gerçekten bu maça çok iyi çalıştık, erken yediğimiz gol bizi strese soktu ve kazanamadık. Maçın özeti rakip 5 kez geldi, 3 kez golü buldu. Ancak ortada sergilenen bir mücadele var, bunu göz ardı edemem. Üstelik 11 maçtır yenilmiyorduk. Allah korusun bu ligde iki üç ay maç kazanamayan takımlar var. Biz onlardan olmayacağız. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Zeytinburnuspor maçında sadece 3 puan kaybettik. Bundan sonra yolumuzda çizdiğimiz hedef doğrultusunda yürüyeceğiz” diye konuştu.
ERENCE: KÖTÜ BİR SÜRPRİZ YAŞADIK
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Zeytinburnuspor mağlubiyetinin telafisinin olduğunu söyledi. Rakipleri karşısında tanınmayacak kadar kötü bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Erence, ikinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyduklarını ancak bunun galibiyet için yeterli olmadığını söyledi. Bu yenilgiyle yenilmezlik serilerinin son bulduğunu vurgulayan Erence, “Futbolun kötü bir sürprizini yaşadık. Beklemediğimiz bir skordu. Umarım bundan sonraki haftalarda daha iyi bir oyun sergileyerek zirve iddiamızı sürdürürüz” dedi
MALTEPESPOR SON 4 MAÇINI KAZANDI
Klasman Grubu’na 23 puanla 7.sırada başlayan Maltepespor, son haftalarda müthiş bir galibiyet serisi yakalayarak düşme hattından kurtuldu, 32 puanla zirveye ortak oldu. Klasman grubunda ilk hafta evinde Zeytinburnuspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 23’e çıkaran Maltepespor, 2.haftayı bay geçti. 3.haftada Türk Telekomspor’u deplasmanda 2-1’lik skorla geçen İstanbul temsilcisi, 4.haftada Etimesgut Şeker’i evinde 3-2, 5.haftada ise İstanbulspor’u deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup etti. Bu seride 12 puan toplayan Maltepespor, aldığı sonuçlarla zirveyi tehdit eder hale geldi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri