Şeker Malatya virajında

Konya Şekerspor, ligin 12. haftasında bugün Yeni Malatyasporu konuk ediyor.

Konya Şekerspor, ligin 12. haftasında bugün Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Maçı Serkan Bal yönetecek

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bugün ligin 12. haftasında Yeni Malatyaspor ile kendi evinde karşı karşıya geliyor. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan maç saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden Serkan Bal yönetecek. Bal’ın yardımcılığını Mert Türk ve Fevzi Demirhan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Sinan Akgül.

 

Konya Şekerspor’un bugün Yeni Malatyaspor karşısında vereceği zorlu sınavı yönetecek olan hakem Serkan Bal, yeşil-beyazlıların daha önce iki maçını yönetti. Temsilcimiz bu iki maçtan sadece bir puan alabildi. Bal, geçtiğimiz sezon temsilcimizin deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Sarıyer maçını ve bir önceki sezonda yeni deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldığı maçı yönetti. Zorlu hafta öncesinde yeşil-beyazlılar, 9 puanla ligin 13. sırasında bulunuyor. Konuğu Malatyaspor ise 11 puanla ligin 10. sırasında yer alıyor. Yeşil-beyazlılar karşılaşmayı kazandığı takdirde hem önemli rakiplerinden birini geride bırakmış hemde puan cetvelinde birkaç basamak birden yükselmiş olacak.

 

Geçtiğimiz hafta İzmir’de Altay’a uzatma dakikalarında mağlup olan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircilerinin önünde mutlak üç puan almanın hesaplarını yapıyor. Şekerspor, Yeni Malatyaspor maçına sakatlarla birlikte beş eksikle çıkacak. Altay maçına sarı kart sınırında bulunan 3 futbolcusu ile çıkan yeşil-beyazlılar, İshak Çakmak ve Kerem Can Akyüz’ün sarı kart görmeleri ile bu iki ismini kaybetti. Bu durumun ardından Şekerspor’da, Ameliyat geçiren ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Akın ve yapılan antrenmanlarda eli kırılan Erkan Ferin ve geçtiğimiz gün idmanda sakatlanan Özhan’ın yanı sıra iki futbolcunun da cezalı duruma düşmesi ile eksik sayısı beşe çıktı. Ayrıca temsilcimizde Murat Dilek ceza sınırında bulunuyor. Dilek, Yeni Malatya maçında kart gördüğü takdirde 13. haftada oynanacak olan Balıkesirspor maçında forma şansı bulamayacak.

 

Konya Torku Şekerspor’un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, deplasmanda yenilmeyen Yeni Malatyaspor ile zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacaklarını belirtti. Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, 10. haftada Kocaelispor maçıyla 7 haftalık galibiyet hasretine son verdiklerini anımsattı. Geçen hafta ise Altay maçında son dakikalarda yedikleri golle şansız bir yenilgi aldıklarını ifade eden Çapanoğlu, sevinçlerinin kısa sürdüğünü söyledi. Çapanoğlu, yarın konuk edecekleri Yeni Malatyaspor’un deplasmanda iyi kapanan ve rakibine oyun fırsatı vermeyen bir takım olduğunu dile getirerek, “Yeni Malatyaspor ani ataklarla goller buluyor. Üstelik sezon başından beri deplasmanda kaybetmiyor. Bizim ise galibiyete ihtiyacımız var ve tek düşüncemiz kazanmak. Deplasmanda yenilmeyen Yeni Malatyaspor ile zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacağız” dedi.

 

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 12. hafta maçlarının tamamı bugün oynanacak. 12. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: 13.30 Konya Torku Şekerspor-Yeni Malatyaspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) 13.30 Ofspor-Altay (Of) 13.30 Pendikspor-Kocaelispor (Pendik) 13.30 BUGSAŞ Spor-İskenderun Demir Çelikspor (Yenikent ASAŞ) 13.30 Bozüyükspor-Çorumspor (Bozüyük) 13.30 Turgutluspor-Şanlıurfaspor (Turgutlu 7 Eylül) 13.30 Gaziosmanpaşaspor-Diyarbakırspor (İstanbul Gaziosmanpaşa) 13.30 Tokatspor-Balıkesirspor (Tokat Gaziosmanpaşa)

 

Kırmızı Grup: 13.30 Adıyamanspor-Beypazarı Şekerspor (Adıyaman Atatürk) 13.30 Körfez Futbol Kulübü-Fethiyespor (İzmit İsmetpaşa) 13.30 Altınordu-1461 Trabzon (İzmir Atatürk) 13.30 Mardinspor-Alanyaspor (Mardin 21 Kasım) 13.30 Bandırmaspor-Kırklarelispor (Bandırma 17 Eylül) 13.30 Eyüpspor-Ünyespor (Eyüp) 13.30 Adana Demirspor-Sarıyer (Adana 5 Ocak) 13.30 Çankırıspor-Denizli Belediyespor (Çankırı Atatürk)

 

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri