Şeker lideri ağırlayacak

Konya Şekerspor, 2. ligde geride kalan üç hafta sonunda 3te 3 yapan lider Bozhüyüksporu evinde ağırlayacak

Konya Şekerspor, 2. ligde geride kalan üç hafta sonunda 3’te 3 yapan lider Bozhüyükspor’u evinde ağırlayacak. Zorlu maçın hazırlıklarına aralıksız devam eden temsilcimizin tek hedefi sahasında kazanmak

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 4. haftasında grup lideri Bozhüyükspor’u kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına aralıksız devam eden yeşil-beyazlılar, dünü çift idmanla kapattı. Bugün sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan temsilcimiz, yapacağı kondisyon ağırlıklı çalışma ile güne başlayacak. Öğleden sonra ise teknik adam Metin Altınay nezaretinde teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak günü tamamlayacak.

 

Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı çift idman ile Bozhüyükspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Cumartesi sabah ise kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde Bugsaş maçı öncesinde kadro dışı kalan Ömer Ali Şahiner, sakatlığı devam eden Okan Koç ve Bugsaş maçında kırmızı kart gören Sinan dışında bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizin tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak, Bugsaş maçının telafisini yapmak.

 

Ofspor beraberliğiyle başladığı sezonda, ikinci maçında Pendikspor’u yenerek galibiyetle tanışan yeşil-beyazlılar Bugsaş önünde ise beklenmedik bir sonuçla sahadan ayrıldı. Geçen sezon kendisi gibi play-offlarda mücadele eden rakibine penaltı golüyle 1-0 yenilen Şekerspor, hem kalesinde ilk golü gördü, hem de ilk kez yenilerek camiasını üzdü. Geçtiğimiz haftalara nazaran daha gollü müsabakalara sahne olan 3. haftada fileler bu kez 22 kez havalandı. Golsüz biten karşılaşma olmazken, Torku Şekerspor ile birlikte, İskendurun ve Gaziosmanpaşa gol atamayan takımlar olarak istatistiklere geçti. 5 golün atıldığı Şanlıurfa-Balıkesirspor maçı ise haftanın en skorer maçı oldu. Bu maç aynı zamanda haftaya lider giren Balıkesirspor’un farklı yenilgiyle zirveden indiği müsabaka oldu.

 

Öte yandan Konya Şekerspor U 15 Takımı Meram Ticaret Meslek Lisesi’nde eğitimlerini sürdürecek. Uygulanan pilot takım uygulaması ile U 15 takımı bir taraftan ligde mücadelesini sürdürecek, diğer taraftan ise Meram Ticaret Meslek Lisesi’nin okullar arası düzenlenecek olan ligde gücü olacak. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Yavuz Erence, imzaladıkları protokol ile birlikte gençlerin çok daha fazla maç yapma imkanı bulacaklarını söyledi. Ekip ruhunun hem sahada hemde okulda büyük gelişme kaydedeceğini ifade den Erence; “Bizlere bu imkanı tanıyan Meram Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Ercan Yüksel’e kulübümüz ve gençlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

MERHABA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri