Şeker lidere bileniyor

Konya Şekerspor ligin 21. haftasında deplasmanda grubun yeni lideri Bozhüyükspor ile karşı karşıya gelecek

Konya Şekerspor ligin 21. haftasında deplasmanda grubun yeni lideri Bozhüyükspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına dün başlayan temsilcimizin tek hedefi evine puan veya puanlarla dönmek

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 21. haftasında deplasmanda Bozhüyükspor ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarının ilk üç maçından sadece 2 puan çıkartabilen yeşil-beyazlılar, Bozhüyük maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Recep Konuk Tesisleri’nde teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde bir araya gelen yeşil-beyazlılar, antrenman öncesinde yaptığı toplantıda geride kalan üç haftalık periyodu masaya yatırdı. Teknik adam Çapanoğlu, bu zaman zarfı içerisinde yapılan hataları değerlendirdi ve futbolcularına bu konularda uyarılarda bulundu.

Şekerspor bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Zorlu deplasmandan puan yada puanlarla dönmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Bugsaşspor maçının faturası ağır oldu. Bu maçta kırmızı kart gören İlkay ve Fatih lider karşısında oynanacak olan maçta forma şansı bulamayacak. Ligin ikinci yarısına da iyi başlayamayan ve moral kaybeden yeşil-beyazlılar, Bozhüyük deplasmanında moral arayacak.

Lig’in 20. haftasında zirve yeniden şekilendi. Haftaya lider giren Şanlıurfaspor, Balıkesirspor’a 3-1 mağlup olarak zirveyi devretti. Ligin yeni lideri Tokatspor’u 1-0 mağlup eden Bozhüyükspor oldu. Bozhüyük puanını 42’ye çıkartırken Şanlıurfaspor 40 puanda kaldı. Urfa temsilcisini koltuğundan indirmeyi başaran Balıkesirspor ise 39 puanla 3. sırada yer aldı ve zirve yarışını yeniden şekillendirdi.

Spor Toto 2. Lig 20. hafta maçlarının sonuçları ise şöyle: Ofspor 2-1 Pendikspor, Konya Torku Şekerspor 1-1 Bugsaş Spor, Tokatspor 0-1 Bozüyükspor, Gaziosmanpaşa 3-0 Turgutluspor, Diyarbakırspor 0-2 Tepecikspor, Balıkesirspor 3-1 Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor 3-0 Çorumspor, Altay 1-2 İskenderun Demir Çelikspor. 21. hafta maçları: Bozüyükspor - Konya Torku Şekerspor, Bugsaş Spor Ofspor, Kocaelispor Altay, İskenderun Demir Çelikspor - Yeni Malatyaspor, Çorumspor Balıkesirspor, Şanlıurfaspor Diyarbakırspor, Tepecikspor Gaziosmanpaşa, Turgutluspor Tokatspor.

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, geride kalan üç haftalık periyotta hak etmedikleri puan kayıpları yaşadıklarını söyledi. Kimi zaman zorlu hava şartlarından, kimi zaman da kötü hakem yönetiminden dolayı bu kayıpları yaşadıklarının altını çizen Çapanoğlu; “Bundan sonrası için daha dikkatli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüze koyduğumuz hedef doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Zorlu şartlar nedeni ile geride kalan haftaları unutup önümüze bakmak istiyoruz. Onun için bir an önce yaşadığımız moral kayıplarını unutmak durumundayız. Bugsaş maçından ağır bir hasarla çıktık. Gördüğümüz iki kırmızı kartla birlikte hem iki puan kaybettik hemde iki oyuncumuzu kaybettik. Hafta sonu lider Bozhüyük deplasmanına eksiklerle gideceğiz. Ancak bizim iyi bir kadromuz var ve eksiklerimizi hissetmeyeceğimizi düşünüyorum. Tüm futbolcularımın kazanma adına ellerinden geleni yapacaklarına olan inancımız sonsuz” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri