Şeker kupada da galibiyet arıyor

Türkiye 2. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele veren Konya Şekerspor, bugün Türkiye Kupası 2. Kademe maçına çıkıyor.

İlk maçta Ankara Demirspor’u eleyen yeşil-beyazlı ekip bugün ise 2. kademe maçında aynı grupta bulunduğu Turgutluspor ile karşılaşacak. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bir üst tura yükselmek. Lig’de galibiyet yüzü göremeyen Konya Şekerspor, bu maçı kazanarak moral bulmak istiyor.

Sezon başından buyana ligde oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremeyen yeşil-beyazlı ekip kupada galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Türkiye Kupası ilk kademe maçında Ankara Demirspor’u yenerek tur atlayan Şekerspor ligin ilk haftasında 1-1 berabere kaldığı Turgutluspor’u yenerek galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Türkiye Kupası 2. Kademe müsabakasında Turgutluspor’u yenerek üzerlerindeki şanssızlığı atmak istediklerini ifade eden Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Kupa’da önemli bir maça çıkacağız. Şekerspor olarak hedefimiz rakibimizi yenerek bir üst tura yükselmek. Bunu da başaracak güce sahibiz Geride kalan 5 haftaya baktığımız zaman sahaya en kötü oyunumuzu yansıttık. Ancak sahadan 1 puanla ayrılmasını bildik. Böyle kötü oynadığınız maçlarda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Galibiyete çok fazla ihtiyacımız var. Bunun bilincindeyiz. 6 haftadır kazanamıyoruz. Bunun için gerekeni yapacağız. Önlemlerimizi alacağız.” diye konuştu.
Yönetim olarak teknik heyet ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise” Ligde galibiyet hasreti çekiyoruz. Kupada ise ilk maçımızı kazanarak buralara geldik. Kupada galibiyet serimizi devam ettirmek ve buradan bulacağımız moral ile de ligde daha iyi maçlar çıkartmak istiyoruz. Ligde 6 maçta 5 beraberlik aldık. Ancak bu her şeyin sonu değil. Alınacak tek galibiyet her şeyi Şekerspor lehine çevirecektir. Önümüzde daha çok maçlar var. Teknik heyetimiz gerekli önlemleri alacaktır. Yönetim olarak futbolcularımıza güvenimiz tam. Ligin açılış maçında rakibimiz ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştık. Yine Turgutluspor’un sahasında bu defa kupa için karşı karşıya geleceğiz. Her zaman olduğu gibi bu maça da galibiyet hedefi ile çıkacağız.   Rakibimiz karşısında alacağımız galibiyet ligdeki çıkışımızın da başlangıcı olacaktır.” dedi.
Konya Şekerspor’un Turgutluspor ile 7 Eylül Stadında oynayacağı zorlu müsabaka saat 13.30’da başlayacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri