Şeker kupa mesaisinde

Ligin 12. haftasında evinde Yeni Malatyasporu 2-1 mağlup ederek moral bulan Şekerspor, kupa mesaisine başladı.

Lig’in 12. haftasında evinde Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup ederek moral bulan Şekerspor, kupa mesaisine başladı. Yeşil-beyazlılar, ilk kupa sınavında deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor ile yarın karşılaşacak

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 12. haftasında geçtiğimiz gün Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Ligin alt sıralarından kurtulmanın hesaplarını yapan iki ekibin mücadelesinden Şekerspor galip ayrıldı ve üç puanla birlikte moral buldu. Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarttı ve ligin 12. sırasına yerleşti.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin 12. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Haftaya lider giren Bozhüyükspor, kendi saha ve seyircisi önünde Çorumspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 27’ye çıkarttı ve zirvedeki yerini korudu. İkinci sırada bulunan Balıkesirspor ise Tokatspor’u deplasmanda 4-0 yendi ve 26 puanla takibini sürdürdü. Üçüncü sırada bulunan Şanlıurfa ise Turgutluspor’u deplasmanda 4-0 yendi ve 26 puanla yerini korudu. Ligin 12. haftasında alınan sonuçlar ve 13. hafta programı ise şöyle: Konya Torku Şekerspor-Yeni Malatyaspor (2-1) Ofspor-Altay (2-1) Pendikspor-Kocaelispor (5-0) BUGSAŞ Spor-İskenderun Demir Çelikspor (3-0) Bozüyükspor-Çorumspor (1-0) Turgutluspor-Şanlıurfaspor (0-4) Gaziosmanpaşaspor-Diyarbakırspor (4-0) Tokatspor-Balıkesirspor (0-4) 13. hafta maçları: Şanlıurfaspor-Tepecikspor Çorumspor-Turgutluspor İskenderun Demir Çelikspor-Bozüyükspor Kocaelispor-Bugsaş Spor Altay-Pendikspor Yeni Malatyaspor-Ofspor Balıkesirspor-Konya Torku Şekerspor Diyarbakırspor-Tokatspor.

 

Öte yandan Yeni Malatya galibiyeti ile moral bulan Konya Şekerspor’da kupa mesaisi başladı. Yeşil-beyazlılar Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında yarın İskenderun Demir Çelikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan yeşil-beyazlılarda Hatay yolculuğu bugün başlayacak. Temsilcimizin ilk kupa sınavı yarın saat 13.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanacak. Kupa randevusunu İstanbul bölgesi ulusal hakemlerinden Onur Karabaş yönetecek. Karabaş’ın yardımcılığını Mehmet Tan ve Ömer Turhan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Salim Şanlıer.

 

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri